FOTBAL  »  NATIONALA  »  REGRET

„Nicu Gheară mi-a zis, dar nu l-am ascultat” » Marele regret al fostului internațional

Nicu Gheară +12   FOTO
Nicu Gheară

Articol de - Publicat duminica, 26 noiembrie 2023 18:14 / Actualizat duminica, 26 noiembrie 2023 19:19

Alin Stoica (43 de ani), fiul lui Tudorel Stoica și fost internațional, regretă că nu l-a ascultat pe Nicu Gheară (58 de ani) atunci când a decis să revină în campionatul României.

Fostul mijlocaș ofensiv pleca de la Steaua la Anderlecht în 1996, iar 6 ani mai târziu se transfera la Bugge. A jucat acolo 3 ani, iar ulterior a ajuns la Siena, unde a stat doar 4 luni. Apoi, s-a întors în Liga 1, la FC Național.

A prins 13 meciuri în tricoul naționalei, însă consideră că trebuia să joace mai mult. Regretul lui e că nu l-a ascultat pe Nicu Gheară, om de afaceri și fost fotbalist la Rapid, care i-a spus să nu mai dea curs convocărilor și să nu se întoarcă în România.

Nicu Gheară, în anii '80, pe cînd evolua la Rapid, alături de Goanță (stînga), Cioacă (sus) și Bacoș (dreapta), foto: GSP.RO
Nicu Gheară și Iulian Miu, Dănciulescu, foto: GSP
Nicu Gheară și Cristi Borcea, foto: GSP
Nicu Gheară și Dumitru Dragomir, foto: Imago
Vladimir Klitschko și Nicu Gheară
+8 FOTO

Alin Stoica: „Regret că nu l-am ascultat pe Nicu Gheară”

„Fotbalul românesc m-a nenorocit. Regretul meu e că la 18 ani n-am ascultat de o persoană, care mi-a zis ceva. Tot am evitat să-i zic numele, dar îl zic: domnul Nicu Gheară mi-a zis. În 1998, atunci când am fost şters de pe lista pentru Campionatul Mondial. 

Mi-a zis să nu mă mai forţez cu echipa naţională sau cu orice echipă din România, pentru că toţi foştii colegi ai lui Tudorel Stoica mă vor da pe mine exemplu, ceea ce s-a întâmplat. S-a întâmplat cu Iordănescu şi rămâne în istorie. M-a dat afară la un meci demonstrativ, la gala lui Gică Popescu. 

Eu ştiam ce se întâmplă la echipa naţională. Ştiam şi în trecut, şi în prezent. Hagi m-a dat afară de la Timişoara fără motiv, ca să se salveze el. De aia nu vreau să mă mai pronunţ. Am avut durerea aia...”, a declarat Alin Stoica, potrivit Orange Sport.

„Nicu Gheară mi-a zis, dar nu l-am ascultat” » Marele regret al fostului internațional
Alin Stoica

Nicu Gheară este un fost fotbalist al Rapidului din anii '80, cu câteva prezențe în alb-vișiniu. Face parte din folclorul echipei datorită scandării: „Țîră, Goanță și cu Gheară, cel mai bun atac din țară!”.

Citește și:

Mitriță a topit Oțelul » Hattrick pornit după un gol din ofsaid pentru vedeta Universității Craiova, în meciul întârziat de zăpadă
Oțelul - CSU Craiova
Mitriță a topit Oțelul » Hattrick pornit după un gol din ofsaid pentru vedeta Universității Craiova, în meciul întârziat de zăpadă
Scandal imens la Neftchi! „Mutu, ești cel mai incorect antrenor din lume! Al doilea nerușinat, după Reghecampf, profesorul tău”
AZERBAIDJAN
Scandal imens la Neftchi! „Mutu, ești cel mai incorect antrenor din lume! Al doilea nerușinat, după Reghecampf, profesorul tău”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (19)
danglumetu
danglumetu  •  28 Noiembrie 2023, 12:24

el poate sa debiteze orice aberatii, publicarea ca interesante depind de (lipsa de)discernamintul ziaristului, care cum se vede, e vai mama lui(lor)! stoica jr a fost un fel de dica, ianis etc , categoria tehnici, mofturosi si lenesi, numai buni sa nu te bazezi pe ei cind e un meci de angajament! daca nu era fiul lui ta-so, nu pupa nicicind nationala!

Sugeonicu
Sugeonicu  •  26 Noiembrie 2023, 23:36

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

steaua.libera
steaua.libera  •  26 Noiembrie 2023, 23:01
Postat de VanBasten1989 pe 26 Noiembrie 2023, 19:45

Toti interlopii sunt domni. Domnul Caran, domnul Pian, domnul Camataru...

Neluțu știe cel mai bine. Caran Fac Regulile 1907

Vezi toate comentariile (19)
Comentează