FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

FOTO Pe urmele familiei Lucescu » Cum a apărut Pancu în Giulești la România U21 - Albania U21

Daniel Pancu/ foto: Cristi Preda +19   FOTO
Daniel Pancu/ foto: Cristi Preda

Articol de , - Publicat vineri, 17 noiembrie 2023 21:15 / Actualizat vineri, 17 noiembrie 2023 22:13

Daniel Pancu, selecționerul României U21, a avut o apariție specială la meciul cu Albania U21 din preliminariile EURO 2025.

Fostul atacant al Rapidului a purtat o căciulă vișinie, culoarea Rapidului, asortată cu puloverul și cravata, la meciul din Giulești. Ținuta a fost făcută celebră în fotbalul românesc de familia Lucescu, unde Mircea și fiul său Răzvan au apărut iarnă de iarnă cu o căciulă aproape identică cu cea a selecționerului.

foto: Cristi Preda (GSP)
+15 FOTO

Pancu, răceală serioasă înainte de meci

Pancu nu a purtat căciula doar pentru design, el a trecut printr-o răceală serioasă la ora partidei, care îi pusese sub semnul întrebării prezența pe bancă la meciul cu Albania U21. A fost vreme rea în București, frig și ploaie la ora partidei cu Albania.

„La tineret avem o stare gripală, dar bine că e doar Pancu. Stă în cameră, nu poate să iasă de acolo și se întâmplă chestiuni de genul acesta. Bine că nu s-a întâmplat la jucători. Are o viroză care circulă acum. Stă izolat în cameră, acolo la Buftea. Abia a ieșit și el. Stă departe de jucători, cu mască la gură”, declarat Mihai Stoichiță în dimineața zilei de meci, potrivit Fanatik.

PAOK a vândut căciula „Lucescu”

În 2019, PAOK a scos la vânzare în magazinul oficial căciuli de genul celei purtate de Răzvan Lucescu. Întrebat atunci despre subiect, Răzvan a răspuns: „Jobul meu este să mă gândesc cum s-o înving pe Aris, restul e marketing. Dar ideea îmi place. E parte din fotbal". Ziariștii s-au interesat și de eșarfa elegantă, de care tehnicianul nu se desparte: „E cadou de la mama”.

Și ziarul Forza a speculat trendul lansat de Lucescu jr. în Grecia și le-a oferit fanilor lui PAOK 100 de căciuli înainte de un derby cu Aris.

foto: Cristi Preda (GSP)
+15 FOTO

Citește și:

Gică Popescu verdict dur înaintea duelului cu Israel: „Suntem proști dacă facem asta!”
Israel - România
Gică Popescu verdict dur înaintea duelului cu Israel: „Suntem proști dacă facem asta!”
Înfrângere dramatică pentru România U20 » Gol încasat în minutul 90+3 al duelului de foc cu Germania
România U20 - Germania U20
Înfrângere dramatică pentru România U20 » Gol încasat în minutul 90+3 al duelului de foc cu Germania

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (3)
superdaniel72
superdaniel72  •  18 Noiembrie 2023, 14:29

Un nimic de om... ce vrea sa arate cu caciula aia, cu cravata si vesta aia??? Ca e rapidist??? MARE LUCRU... IMPRESIONANT! DAR!!!!!!! El pe cine reprezinta, Romania??? Trebuie demis, nu e comportament de antrenor, ci de unul al unui club anume! Se vede ca este tenta anume spre un club, iar tu reprezinti nationala... TREBUIE SANCTIONAT MAXIM!

username_2
username_2  •  18 Noiembrie 2023, 00:08

covidu s-a redenumit viroză, da dincolo de asta cred că Pancone trebuia testat cu pisiaru, sigur viroza era covid...eei ce urlete ar fi fost p-aici amu-s doi ani, Pancu are coviiid, Pancu are coviiid...amu dacă s-a revocat ordinu nu mai intere pă nime

pain89
pain89  •  17 Noiembrie 2023, 22:26

cel mai bine ii sta lui nea Mircea

Vezi toate comentariile (3)
Comentează