FOTBAL  »  NATIONALA  »  ROMÂNIA U21

Cum își vede Emil Săndoi viitorul la naționala U21: „N-am fost nici primul, nici ultimul antrenor huiduit”

Cum își vede Emil Săndoi viitorul la naționala U21: „N-am fost nici primul, nici ultimul antrenor huiduit”
Cum își vede Emil Săndoi viitorul la naționala U21: „N-am fost nici primul, nici ultimul antrenor huiduit”

Articol de - Publicat luni, 26 iunie 2023 20:16 / Actualizat luni, 26 iunie 2023 22:11

România are o ultima prestație la Euro U21 în fața Croației, mâine de la 21:45, în Ghencea. Selecționerul Emil Săndoi speră ca tricolorii să încheie această grupă cu o victorie de orgoliu.

În cadrul conferinței de presă, Săndoi a declarat că la finalul acestui turneu i se va termina contractul și că persoanele din jurul federației îl susțin chiar și în jocul cu Croația.

Pițurcă îl cere titular în naționala de tineret: „E cel mai bun din Liga 1. Am un semn mare de întrebare”
ROMÂNIA U21
Pițurcă îl cere titular în naționala de tineret: „E cel mai bun din Liga 1. Am un semn mare de întrebare”

Emil Săndoi despre înlocuirea sa cu Răzvan Rotaru: „Nu mi s-a transmis”

„După această acțiune mi se încheie contractul. Din acest punct de vedere am avut discuții cu persoane din Federație, în sens pozitiv. Mai exact au încercat să ne capaciteze pentru acest ultim joc. Astea au fost singurele discuții pe care le-am avut. Chiar și acest ultim joc este important pentru noi, mai ales că avem susținerea conducerii. Eu colaborez și cu Răzvan Rotaru, Vali Năstase și Daniel Pancu”, a spus Emil Săndoi.

Întrebat dacă a auzit momentele din timpul jocului în care i-a fost cerută demisia, selecționerul a replicat:

„Cred că echipa națională trebuie susținută necondiționat. Am văzut jocuri în străinătate, unele le-am urmărit și pentru a face informare pentru selecționerii de la prima reprezentativă, și am văzut numai sărbătoare. Am revăzut filmarea jocului, pentru că vrem să corectăm anumite greșeli, nu ca să ascult anumite scandări. Credeți că s-a întâmplat vreodată ca un antrenor să scape de scandări? Nu sunt nici primul nici ultimul căruia i se va cere demisia”.

Emil Săndoi: „Am avut o presiune în plus”

Emil Săndoi a fost chestionat și cu privire la declarația lui Mihai Stoichiță, care spunea în luna aprilie că putem câștiga titlul.

„Trebuie să ne impunem obiective îndrăznețe ca să putem aspira mai sus. Acum a fost o presiune în plus că am disputat turneul acasă, neputând disputa înainte niște jocuri de calificare pe muchie de cuțit. Am fost destabilizați și n-am cântărit valoarea adversarilor. Nici eu nu m-am gândit că unii jucători o să fie aduși la prima reprezentativă. Îl dau exemplu pe Sudakov de la ucraineni care a fost adus la prima reprezentativă”, a mai declarat Emil Săndoi.

Citește și alte știri:

Un titular și-a luat adio oficial de la FCSB: „Mulțumesc pentru tot”

Ce faci, bă, te prostituezi ca să îl vindem pe Sabin?” » Poveste uluitoare la GSP Live: „Dacă era după doamna, îl lua acasă”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează