GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  HIT

EXCLUSIV Delia așteaptă să cânte hitul „OTZL GLTZ” la meciurile Oțelului: „Au fost și cârcotași, dar lumea se distrează pe ea!”

FOTO: The Storyalist
FOTO: The Storyalist

Articol de - Publicat marti, 28 iunie 2022 18:40 / Actualizat marti, 28 iunie 2022 18:58

Artista Delia Matache (40 de ani) a vorbit în exlusivitate pentru GSP.ro despre hitul „OTZL GLTZ”, o adaptare a piesei „Hai, Oţelul!”, lansată de Pancronic în anul 2011, cu ocazia titlului cucerit de formația gălățeană în Liga 1.

La exact o lună de la lansare, piesa „OTZL GLTZ” a depășit borna celor trei milioane de vizualizări pe contul oficial de Youtube al Deliei. Ritmurile au răsunat în toate cluburile din țară, iar artista a explicat cum s-a ajuns la această formă a melodiei. 

Delia Matache și secretele din spatele hitului „OTZL GLTZ”

„Acum un an și jumătate, eram live cu Faiăr pe Twitch și a venit ideea de a face un remake al acestei piese super virale și cunoscute «Oțelul Galați», practic, el e nașul piesei.

Știam că este o piesă virală, o piesă care place mai multor categorii de public și mi s-a părut o idee bună să o lansez, mai ales că mie mereu mi-a plăcut să experimentez muzical. 

«OTZL GLTZ» are vibe rock, pe stilul concertelor Rockadelia pe care le-am susținut pe 1 și 2 iunie la Verde Stop Arena. Piesa a fost interpretată acolo live pentru prima dată, iar în cadrul show-ului am avut invitați speciali: Grasu XXL, The Motans, Nane, Carla’s Dreams, Macanache, EMAA, Paulina și în cea de-a doua zi și Smiley. 

Filmările clipului au avut loc în afara Bucureștiului, au durat în jur de 18 ore și a fost fun!”, a explicat Delia, pentru GSP.ro. 

„OTZL GLTZ”, prima în trending-ul din România

Delia spune că impactul piesei a fost unul pozitiv, în ciuda celor câțiva „cârcotași” care au comentat pe baza genului muzical: „Feedback-ul a fost foarte bun, cei mai mulți oameni s-au bucurat de piesă, i-au dat share și se distrează pe ea la petreceri, în cluburi. Desigur că au fost și câțiva cârcotași, dar nu m-am așteptat niciodată să plac tuturor, așa că mă așteptam și la aceste reacții”.

Echipa mea a obținut acordul lor pentru a reface această piesă, deci cred că s-au bucurat și de ei de remake
- Delia Matache

Delia așteaptă invitația divizionarei secunde Oțelul. Întrebată dacă ar accepta să cânte în fața fanilor formației antrenate de Dorinel Munteanu, artista a spus: „Probabil că da, dacă timpul îmi va permite”.

Citește și alte știri de actualitate:

VIDEO + FOTO Buzărnescu a explicat ce obiect vestimentar i-a jucat feste la Wimbledon: „Se vedea totul pe dedesubt! Am împrumutat-o pe a antrenoarei”

FCSB renunță la cel pe care Toni Petrea l-a numit „arma secretă” » Jucătorul a fost cedat în Turcia + Câți bani poate lua Becali

Citește și:

Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Euro 2024
Imaginile pe care televiziunile și UEFA le-au vrut interzise! Ce s-a întâmplat pe teren, în prelungirile de la Italia - Albania
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Tenis
Tenis de poveste, cu 32 de titluri de Grand Slam pe teren » Cele mai tari momente de la Cluj: „sosia” lui Agassi și propunerea americanului
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat
Superliga
Fundaș din Italia la Dinamo. Tratativele au intrat în linie dreaptă, urmează să fie prezentat

„Îmi fac testamentul!” » Cornel Dinu, izbucnire teribilă, după o decizie pe care o numește „TÂLHĂRIE”: „M-au nenorocit minciuna și nedreptatea”

Veste cutremurătoare în a doua zi de Euro: s-a stins la numai 26 de ani, după ce jucase admirabil în Belgia - Muntenegru!


Comentarii (10)
tipsy
tipsy  •  29 Iunie 2022, 13:59

Ce-a ajuns muzica, zici ca suntem in Idiocracy

ionutplural
ionutplural  •  29 Iunie 2022, 13:24

Aceasta artista fitzoasa, cu nume de piata (Matache) sigur a pierdut un pariu si a fost nevoita sa faca aceasta mizerie de piesa :)). Altfel de ce ai face un remake dupa o manea cunoscuta doar in Galati.

magic4ever
magic4ever  •  29 Iunie 2022, 13:07

Ce parodie de piesa....Delia cred ca sufera pentru ca a scazut pretul la bitcoin de a ajuns sa scoata o piesa de Las Fierbinti...

Vezi toate comentariile (10)
Comentează