GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  GALA MIHAI NEȘU

VIDEO Robert Pires, încântat de atmosfera de la București și de întâlnirea cu Gică Hagi: „Pentru mine este o onoare” + Cum a comentat intrarea de „roșu” a lui Petre Marin în „Gala Neșu”

Robert Pires
Robert Pires

Articol de - Publicat vineri, 05 mai 2023 16:11 / Actualizat vineri, 05 mai 2023 16:50

Robert Pires (49 de ani), fostul jucător al celor de la Arsenal, a fost prezent la meciul demonstrativ disputat între legendele României și FIFPro Europe, 3-2, și a vorbit despre experiența petrecută pe Arcul de Triumf.

Campion mondial și european cu naționala Franței, Pires a fost cea mai importantă atracție pentru cei peste 2.000 de fani prezenți joi seară la Arcul de Triumf. Fostul mijlocaș a dezvăluit că s-a simțit bine la București și a rămas surprins de faptul că în tribune erau mulți fani ai lui Arsenal, echipă la care a scris istorie.

I-a lăsat cu ochii în soare » Gigi Becali nu s-a prezentat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță! Oficialii FRF l-au așteptat aproape 3 ore și jumătate
FCSB
I-a lăsat cu ochii în soare » Gigi Becali nu s-a prezentat la întâlnirea cu Răzvan Burleanu și Mihai Stoichiță! Oficialii FRF l-au așteptat aproape 3 ore și jumătate

VIDEO Robert Pires: „Le mulțumesc fanilor că au venit la stadion”

„Să fiu sincer, a fost bine, joc bun, cauză bună, intensitate bună. Echipa României a fost foarte bună, am văzut jucători rapizi, de calitate. Totul a fost bine, organizare bună, le mulțumesc fanilor că au venit la stadion. Sunt fericit să fiu aici în această seară (n.r. - joi)

Sunt foarte fericit să fiu aici și să îi văd pe fanii lui Arsenal din România. Nu știam, sunt pentru prima dată în București. Acum știu că oamenii urmăresc Premier League, o urmăresc pe Arsenal și sunt fericiți pentru că Arsenal se luptă pentru titlu cu Manchester City, nu știm ce se va întâmpla la finalul sezonului. 

Suntem fericiți că Arsenal va juca sezonul viitor din nou în Liga Campionilor”, a declarat Robert Pires la finalul meciului demonstrativ.

Robert Pires: „Cartonașul roșu a fost o greșeală din partea arbitrului”

În finalul partidei, Pires a fost la un pas de accidentare după ce Petre Marin a intrat dur. Ovidiu Hațegan l-a eliminat pe jucătorul român, decizie eronată în opinia lui Pires.

A fost ca în Premier League, așa e fotbalul, ai nevoie de contact, de luptă, arbitrul a zis că a fost de cartonaș roșu, dar cred că a fost o greșeală din partea arbitrului, pentru că a fost un meci amical, a fost pentru o fundație, pentru a strânge bani. Îmi place asta, a fost intens jocul”, a mai spus fostul fotbalist.

Nu este prima dată când îl întâlnesc pe Hagi, a fost un jucător grozav, am crescut cu jucători ca el, cu Maradona, cu Michel Platini, deci a fost un bun exemplu pentru mine. Cred că voi în România sunteți foarte mândri, este un foarte bun ambasador pentru țara voastră, deci când am ocazia să întâlnesc din nou un jucător că Hagi, pentru mine este o mare onoare.

- Robert Pires

VIDEO Florin Cernat, autorul unei „doppietta” în meciul caritabil din „Gala Neșu”, declarații după partidă

Citește și alte știri despre Gala Mihai Neșu: 

Remarcatul lui Gică Hagi la „Gala Mihai Neșu”: „E un profesor, are toată stima mea”
„GALA MIHAI NEȘU”
Remarcatul lui Gică Hagi la „Gala Mihai Neșu”: „E un profesor, are toată stima mea”
Nicolae Dică, fază serii în „Gala Mihai Neșu”: l-a ridiculizat pe Elias Charalambous » Reacția antrenorului FCSB
GALA MIHAI NEȘU
Nicolae Dică, fază serii în „Gala Mihai Neșu”: l-a ridiculizat pe Elias Charalambous » Reacția antrenorului FCSB

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Kluiv
Kluiv  •  05 Mai 2023, 17:03

super jucator... sper sa nu faca greseala sa se plimbe prin romania si sa fie injurat de vreun meltean.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează