GSP SPECIAL  »  DIVERSE  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Cosmin Gușă și varianta lui despre arestarea lui Gică Popescu: „Momentul ăsta l-a curățat!”. MIERCURI, ora 20:00, la „Prietenii lui Ovidiu”

Articol de GSP - Publicat marti, 19 octombrie 2021 19:44 / Actualizat marti, 19 octombrie 2021 21:06

Cozmin Gușă, președintele Federației Române de Judo, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

  • Emisiunea „Prietenii lui Ovidiu” este difuzată în fiecare miercuri, de la ora 20:00. Poate fi urmărită pe pe site-ul www.GSP.ro, pe pagina de Facebook a Gazetei (link AICI), pe contul de YouTube al Gazetei (abonează-te aici), în format podcast pe principalele platforme de distribuție a podcasturilor: Apple Podcast și Spotify.

Detalii despre viitorul judo-ului de la noi și șansele pentru medalii la Jocurile Olimpice de la Paris, din 2024, totul despre scandalul cu Marius Vizer, un vechi prieten, dar care i-a dat „block”, detalii în premieră despre influențele politice din fotbalul românesc.

Descoperim cine este cu adevărat Ioan „Neluțu” Varga, patronul celor de la CFR Cluj. Nu ratați o emisiune cu punctul de vedere al lui Gușă despre arestarea lui Gică Popescu, legăturile cu Victor Ponta și Liviu Dragnea, dar și un mesaj clar pentru cei care conduc sportul românesc.

Formatul video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
mache01
mache01  •  20 Octombrie 2021, 10:34
Postat de misulica1 pe 20 Octombrie 2021, 09:09

D-le Ioanitoaia era bine ca acum sa renunta-ti (pt.editia asta) la titlul emisiunii...Daca si asta va e prieten...

Dl Ioanitoaia are doar prieteni interlopi sau ex-securisti dubiosi. Efectiv acuma asta vine sa discute despre cum a facut puscarie *** de Popescu.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

misulica1
misulica1  •  20 Octombrie 2021, 09:09

D-le Ioanitoaia era bine ca acum sa renunta-ti (pt.editia asta) la titlul emisiunii...Daca si asta va e prieten...

Vezi toate comentariile (2)
Comentează