GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Andrea Compagno, „Jucătorul lunii august”! Cum s-a votat + Declarațiile atacantului: „Suporterii din România îmi dau energie!”

Articol de , - Publicat luni, 05 septembrie 2022 10:00 / Actualizat luni, 05 septembrie 2022 10:03

Andrea Compagno (26 de ani) și-a adjudecat premiul de „Jucătorul lunii august” în ancheta Gazetei. Un veritabil vârf de careu, protagonistul celui mai spectaculos transfer al verii în Liga 1 are și cel mai spectaculos an din carieră: 16 goluri în 2022, un sfert din ele în august, când a punctat de trei ori pentru FCU Craiova și o dată la debut, pentru FCSB.

"Mersi, mersi tuturor celor care m-au votat! A fost un început de sezon foarte frumos și trebuie să le mulțumesc și celor de la FCU Craiova. În fotbal e important cum termini și trebuie să nu mă opresc. Trecerea din Italia în România a fost diferită, dar când mergi cu mintea, te adaptezi. Mereu am spus că eu sunt cel care trebuie să se adapteze, nu cei care mă primesc.

Plecând de la limbă până la bucătărie. Am mers bine la Craiova și sunt sigur că așa o să fie și la FCSB. În România îmi place pasiunea suporterilor din tribune, ei îmi dau energie. FCSB o să revină sută la sută în lupta pentru titlu!", a punctat atacantul de 26 de ani.

Pentru trofeul "Jucătorul lunii august", GSP a nominalizat 5 fotbaliști: Denis Alibec (Farul), Antonio Sefer (Rapid), Gabriel Tamaș (Petrolul), Andrea Compagno (FCU/FCSB) și Baba Alhassan (Hermannstadt). Pe lista preliminară au mai fost: Scuffet (CFR Cluj), Larie (Farul), Cordea (FCSB), Yeboah (CFR Cluj), Vâlceanu (Petrolul), Garita (FC Argeș), Săpunaru (Rapid), Edjouma (FCSB), J. Morais (Rapid).

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți) care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL

Jucătorul lunii august 2022

1. Andrea Compagno14p
2-3. Denis Alibec 13,5p
Antonio Sefer 13,5p
4. Gabriel Tamaș13p
5. Baba Alhassan3p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Antonio Sefer5p
2. Andrea Compagno4p
3. Gabriel Tamaș3p
4. Denis Alibec2p
5. Baba Alhassan1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Andrea Compagno10p
2. Denis Alibec8p
3-4. Gabriel Tamaș5p
Antonio Sefer5p
5. Baba Alhassan2p

Votul specialiștilor

1. Gabriel Tamaș5p
2-3. Denis Alibec3,5p
Antonio Sefer3,5p

Gheorghe Hagi, antrenorul lunii august 2022: „Am arătat că suntem puternici! Suntem pe drumul cel bun, jucăm mereu să câștigăm”

CITEȘTE ȘI:

Au gust de performanță » Andrea Compagno a fost ales „Jucătorul lunii august”, iar Gheorghe Hagi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat
CEI MAI BUNI
Au gust de performanță » Andrea Compagno a fost ales „Jucătorul lunii august”, iar Gheorghe Hagi - „Antrenorul lunii”! Cum s-a votat

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
paul101089
paul101089  •  30 Septembrie 2022, 14:11

O sa dai in gropi de atata prostie

paolo12
paolo12  •  05 Septembrie 2022, 11:06
Postat de paul101089 pe 05 Septembrie 2022, 10:33

De ce votul jurnalistilor GSP valoreaza cat voturile specialistilor si cititorilor la un loc? Doar datorita votului "jurnalistilor" GSP a castigat acest jucator mediocru, transferat de la o echipa mediocra la alta echipa mediocra dintr-o liga mediocra. Oricare dintre ceilalti 4 fotbalisti ar fi fost indreptatit sa fie premiat, pentru ca toti au fost decisivi la echipe in forma, iar contributia lor le-a propulsat echipele pe primele 4 pozitii. Dar stiu mai bine "jurnalistii" GSP, trebuie si ei sa lucreze la cotele jucatorilor daca tot se arunca cu bani.

O sa dai in icter de atâta răutate!

t0268889
t0268889  •  05 Septembrie 2022, 10:59

Ce se ataca ***. Stati linistiti, ca nu mai stati mult timp pe primul loc.

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează