GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Este Bellingham de România!” + „Deja o normalitate să fie printre cei mai buni”

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 12:00

Darius Olaru și Răzvan Lucescu au fost cei mai buni în luna decembrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite. Darius a fost desemnat Jucătorul lunii decembrie, iar Lucescu jr. a primit trofeul Antrenorul lunii decembrie în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor. Ambii au terminat 2023 pe podium în România, respectiv Grecia

Pentru trofeul "Jucătorul lunii decembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Darius Olaru (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Vladislav Blănuță (FCU Craiova), Florinel Coman (FCSB) și Alexandru Mitriță (U Craiova).

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii decembrie", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Răzvan Lucescu (PAOK), Bernd Storck (Sepsi) și Giovanni Costantino (FCU Craiova).

CUM AU VOTAT CEI CINCI SPECIALIȘTI

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Darius Olaru (FCSB) » „Îmi place foarte mult acest jucător. Este Bellingham de România! Cu tot respectul și comparația de rigoare, dar Darius este printre cei mai buni. Îmi place foarte mult stilul lui de joc și-l felicit pentru cel mai bun an din carieră”
  • Răzvan Lucescu (PAOK) » „Îl aleg pentru că antrenează într-un campionat mult mai puternic decât al României. Face lucruri extraordinare acolo și demonstrează că este unul dintre cei mai buni antrenori pe care îi are fotbalul românesc”

GEORGE ȚUCUDEAN

  • Darius Olaru (FCSB) » „Toți cei nominalizați au avut evoluții bune în decembrie, doar că pentru mine Darius este alesul. Pe postul pe care joacă își ajută echipa și are rezultate. Marchează des, e liderul echipei, are evoluții bune”
  • Răzvan Lucescu (PAOK) » „Nu sunt multe de spus despre Răzvan. A devenit o normalitate să fie printre cei mai buni. Rezultatele lui din decembrie au vorbit de la sine și merită această nominalizare, dar și acest premiu pentru ce a făcut la PAOK”

LUCIAN GOIAN

  • Florinel Coman (FCSB) » „Cel mai bun fotbalist din Liga 1. L-am văzut live inclusiv la meciul cu CFR Cluj. Are calitate, formă bună și ar putea face față la orice echipă din Europa. Suferă la mentalitate, dar s-a mai maturizat și este de departe cel mai bun din Liga 1”
  • Răzvan Lucescu (PAOK) » „A demonstrat că este unul dintre cei mai valoroși antrenori la nivel înalt. A avut un start de sezon perfect cu PAOK, a terminat anul pe prima poziție. Continuitate, rezultate, seriozitate, calitățile unuia dintre antrenorii cu cotă internațională”

FLORIN BRATU

  • Darius Olaru (FCSB) » „Lider incontestabil al echipei în teren, cu rezultate personale din ce în ce mai bune. Oferă încredere, calitate, claritate și concentrează excepțional toată energia echipei. Cifrele lui sunt cele mai bune de la transferul la FCSB”
  • Răzvan Lucescu (PAOK) » „A avut un parcurs formidabil cu PAOK în luna decembrie, într-un campionat cu bugete mult mai mari decât în România, dar și cu un fotbal mult mai bun. Are cele mai mari merite că a pus echipa pe picioare și se bate din nou la titlu”

CLAUDIU KEȘERU

  • Darius Olaru (FCSB) » „Modest, muncitor și îndrăgostit de fotbal! Unul dintre cei mai talentați jucători pe care îi are fotbalul românesc și care poate ajunge să facă față cu brio la multe echipe cu pretenții din Europa. Seriozitate, dăruire și multe rezultate personale în decembrie”
  • Răzvan Lucescu (PAOK) » „Antrenor de top care face treabă peste tot unde se duce! Se bate pentru victorii, pentru trofee, creionează echipe, e unul dintre cei mai buni antrenori pe care i-a dat fotbalul românesc. A pus-o pe PAOK pe linia de plutire și-a terminat anul lider în Grecia”

Citește și:

Darius Olaru, „Jucătorul lunii decembrie”! » „Visul în 2024? Titlul și convocarea la Euro”
CEI MAI BUNI
Darius Olaru, „Jucătorul lunii decembrie”! » „Visul în 2024? Titlul și convocarea la Euro”
Răzvan Lucescu e „Antrenorul lunii decembrie”! „Se simte și o motivație, și o responsabilitate de a continua așa”
CEI MAI BUNI
Răzvan Lucescu e „Antrenorul lunii decembrie”! „Se simte și o motivație, și o responsabilitate de a continua așa”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
1ianuarie
1ianuarie  •  09 Ianuarie 2024, 14:47

Darius Olaru = Jude Bellingham ?!? Mița Biciclista = Queen Elizabeth II ?!?

romeverest
romeverest  •  09 Ianuarie 2024, 11:36

Avem o boala de care nu scapam curand !! Comparam jucatorii nostri cu vedetele incontestabile ale fotbalului mondial !!

Vezi toate comentariile (2)
Comentează