GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii martie: „Un puști cu mult curaj” & „Un tehnician care scrie istorie”

Articol de - Publicat marti, 04 aprilie 2023 12:00 / Actualizat marti, 04 aprilie 2023 12:04

Adrian Mazilu și Dan Petrescu au câștigat distincțiile "Jucătorul lunii martie", respectiv „Antrenorul lunii martie”. Atacantul de 17 ani își adjudecă primul trofeu individual, în timp ce tehnicianul campioanei face „dubla”

Pentru trofeul "Jucătorul lunii martie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Adrian Mazilu (Farul), Denis Alibec (Farul), Radu Drăgușin (Genoa), Alexandru Chipciu (U Cluj) și Jovan Markovici (U Craiova). La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Eugen Neagoe (U Craiova), Marius Măldărășanu (Hermannstadt) și Dan Petrescu (CFR Cluj).

FLORIN RĂDUCIOIU

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Are personalitate, are calități fizice și tehnice, un puști de mare viitor. A reușit goluri senzaționale, îi place mingea, iubește ceea ce face. Un jucător ce trebuie urmărit și pe viitor, dar de care trebuie avut grijă. Un băiat muncitor, modest și de mare viitor"
  • Dan Petrescu (CFR Cluj) » "Un antrenor de top, care face ce face și ține CFR-ul sus. Conduce un vestiar delicat, dificil, cu personalitate și multe nume grele. Știe să facă acest lucru, știe să fie autoritar și să gestioneze absolut tot. Un tehnician care scrie istorie în meserie"

VIOREL HIZO

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Puțini sunt tinerii cu care ne putem mândri, iar Gică Hagi a mai scos din tolba de talente un puști care strălucește și care devine mai bun de la meci la meci. Îmi place stilul lui de joc, îmi place cum joacă și cum se comportă pe teren. Cu siguranță, va avea viitor" 
  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt) » "Un antrenor în care am mare încredere, care-mi place și care crește de la etapă la etapă. Un bun motivator, un om care merita să fie cu Sibiul în play-off și cu siguranță ar fi făcut o figură frumoasă. Nu doar pentru martie, ci pentru tot sezonul are votul meu"

ROBERT NIȚĂ

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Dintr-o listă plină cu jucători experimentați îl aleg pe cel mai tânăr pentru că orice copil are nevoie să primească încredere, dar și trofee! Un puști cu mult curaj, cu joc care îmi place, cu execuții și cu multă încredere. Mi-a plăcut de el de fiecare dată când a intrat pe teren" 
  • Marius Măldărășanu (Hermannstadt) » "Când vine și bate Rapidul în Giulești, unde se câștigă extrem de greu, cum poți să nu-l alegi? În plus, Marius a transformat Sibiul într-o echipă de top, dar care a fost îngenuncheată nu de adversari, ci de unele datorii financiare. Altfel, străluceau în play-off"

ANDREI CRISTEA

  • Denis Alibec (Farul) » "Un jucător care a fost pus pe picioare de Hagi și care trage echipa după el. Chiar dacă nu a marcat în ultima lună, a avut un rol important în victoriile echipei sale și menținerea pe prima poziție. Îmi place cum s-a transformat și e un atacant de care și naționala are nevoie"
  • Eugen Neagoe (U Craiova) » "Trei victorii și o remiză sunt rezultatele care mă fac să-l aleg pe Neagoe. Un antrenor cu calitate, care știe toate noțiunile fotbalului și care încearcă să transforme o echipă luată din mers într-una care să se bată la titlu. Iar faptul că oltenii au o apărare betonată e un nou plus"

LUCIAN GOIAN

  • Adrian Mazilu (Farul) » "Un tânăr de mare viitor, cu execuții și goluri care pe mine m-au impresionat. E un fotbalist în creștere, cu calități, dar care trebuie să rămână modest și să-și continue creșterea și evoluțiile bune pe care le are. Sută la sută, Hagi are un mare merit în debutul său foarte bun în Liga 1"
  • Dan Petrescu (CFR Cluj) » "E greu să-i mai atribui eu calități lui Dan Petrescu când toată lumea știe că vorbim de un antrenor perfecționist, profesionist, extrem de corect și exigent, care produce rezultate de ani de zile în fotbalul românesc. A transformat CFR-ul într-o echipă foarte greu de bătut"

CITEȘTE ȘI:

Adrian Mazilu, „Jucătorul lunii martie” pe GSP: „Progresez de la zi la zi. Dacă ești bun, tu trebuie să o arăți”
CEI MAI BUNI
Adrian Mazilu, „Jucătorul lunii martie” pe GSP: „Progresez de la zi la zi. Dacă ești bun, tu trebuie să o arăți”
Dan Petrescu,  „Antrenorul lunii martie”: „Nu mă așteptam să primesc acest trofeu, m-ați luat prin surprindere”
CEI MAI BUNI
Dan Petrescu, „Antrenorul lunii martie”: „Nu mă așteptam să primesc acest trofeu, m-ați luat prin surprindere”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează