GSP SPECIAL  »  IDEILE GAZETEI  »  CEI MAI BUNI

CEI MAI BUNI Premianți de Sărbători » Darius Olaru a fost ales „Jucătorul lunii decembrie”, iar Răzvan Lucescu - „Antrenorul lunii decembrie”!

Articol de - Publicat marti, 09 ianuarie 2024 09:00 / Actualizat marti, 09 ianuarie 2024 10:13

Darius Olaru și Răzvan Lucescu au fost cei mai buni în luna decembrie și și-au adjudecat trofeele pentru performanțele reușite. Darius a fost desemnat Jucătorul lunii, iar Lucescu jr. a primit trofeul de Antrenorul lunii în ancheta organizată de Gazeta Sporturilor. Ambii au terminat 2023 pe podium în România, respectiv Grecia

Pentru trofeul "Jucătorul lunii decembrie", Gazeta a nominalizat 5 fotbaliști: Darius Olaru (FCSB), Marius Ștefănescu (Sepsi), Vladislav Blănuță (FCU Craiova), Florinel Coman (FCSB) și Alexandru Mitriță (U Craiova). 

Pe lista preliminară au mai fost: Radu Drăgușin (Genoa), Juan Bauza (FCU Craiova), Panagiotis Tachtsidis (CFR Cluj), Philip Otele (CFR Cluj) și Alexandru Pop (Oțelul Galați).

Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Este Bellingham de România!” + „Deja o normalitate să fie printre cei mai buni”
CEI MAI BUNI
Cum au votat specialiștii pentru Jucătorul și Antrenorul lunii decembrie: „Este Bellingham de România!” + „Deja o normalitate să fie printre cei mai buni”

În urma voturilor, "Jucătorul lunii" a fost ales Darius Olaru de la FCSB! Darius face hattrick-ul în „Cei mai buni” și chiar dacă echipa a mai scârțâit, el a rămas mereu în prim-plan și și-a făcut de fiecare dată treaba foarte bine.

În decembrie, Olaru a "mușcat" de trei ori: "dublă" cu Hermannstadt și gol în remiza cu CFR Cluj. Mai mult, evoluțiile sale i-au modificat și cotația de piață și se bucură acum de cea mai mare creștere, de 1,2 milioane de euro, ajungând la 6,5 milioane.

„Dublă” pentru Răzvan Lucescu

La cea de-a doua categorie, "Antrenorul lunii", Gazeta a nominalizat 3 tehnicieni: Răzvan Lucescu (PAOK), Bernd Storck (Sepsi) și Giovanni Costantino (FCU Craiova). Pe lista preliminară au mai fost: Cosmin Contra (Damac) și Elias Charalambous (FCSB).

Câștigător a fost desemnat Răzvan Lucescu, tehnicianul lui PAOK. Cinci meciuri în decembrie, în trei competiții diferite (campionat, Cupă, Conference League) și victorii pe linie!

Lucescu jr. a terminat anul pe prima poziție în Grecia, peste Panathinaikos și Olympiakos, și echipa începe iar să simtă mirosul performanței cu antrenorul român pe bancă.

Cum se votează pentru „Jucătorul lunii” și „Antrenorul lunii”

Algoritmul folosit pentru stabilirea câștigătorilor este unul foarte simplu. Redacția GSP face nominalizările, bazându-se pe statistici și cifre clare de performanță, apoi votează 3 categorii: cititorii GSP.ro, jurnaliștii din redacție și câte cinci specialiști (foști fotbaliști sau antrenori importanți), care se schimbă de la o lună la alta. Primul clasat în fiecare top primește câte 5 puncte, cel de pe locul 2, 4 puncte etc. Votul redacției GSP contează dublu.

CLASAMENT FINAL Jucătorul lunii decembrie 2023

1. Darius Olaru19p
2. Florinel Coman15p
3. Vladislav Blănuță9p
4. Alexandru Mitriță7p
5. Marius Ștefănescu2p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Vladislav Blănuță5p
2. Darius Olaru4p
3. Florinel Coman3p
4. Marius Ștefănescu2p
5. Alexandru Mitriță1p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Darius Olaru10p
2. Florinel Coman8p
3. Alexandru Mitriță6p
4. Vladislav Blănuță4p

Votul specialiștilor

1. Darius Olaru5p
2. Florinel Coman4p

CLASAMENT FINAL Antrenorul lunii decembrie 2023

1. Răzvan Lucescu19p
2-3. Bernd Storck11p
Giovanni Costantino11p

CLASAMENT DETALIAT

Votul cititorilor

1. Giovanni Costantino5p
2. Răzvan Lucescu4p
3. Bernd Storck3p

Votul jurnaliștilor GSP

1. Răzvan Lucescu10p
2. Bernd Storck8p
3. Giovanni Costantino6p

Votul specialiștilor

1. Răzvan Lucescu5p

Citește și:

Țara în care Sergiu Hanca se mută cu toată familia. Și-a cumpărat deja casă: „Acolo nu prea există viciile astea care sunt la noi în țară”
PLAN
Țara în care Sergiu Hanca se mută cu toată familia. Și-a cumpărat deja casă: „Acolo nu prea există viciile astea care sunt la noi în țară”
Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!
DINAMO
Măcar unul din trei! Dinamo caută să-și revină după mai multe refuzuri în mercato. New entry pe lista „câinilor”, de grupele Conference League!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (6)
atacama
atacama  •  09 Ianuarie 2024, 13:58

DIN NOU ACEST.....LUCESCU...????DE ISAILA,OLAROIU,NU ATI AUZIT ??

alexiosas
alexiosas  •  09 Ianuarie 2024, 11:40
Postat de calin_bluelion pe 09 Ianuarie 2024, 09:50

Lăsați publicul, suporterii să decidă!!! Nu așa-zișii "specialiști" sau jurnaliștii!!!

exact,***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

tivireli
tivireli  •  09 Ianuarie 2024, 11:24

Ce anchetă este asta, dacă un jurat are punctaj dublu față de ceilalți? Jurnaliștii.

Vezi toate comentariile (6)
Comentează