GSP SPECIAL  »  MEDIA  »  PRIETENII LUI OVIDIU

Mihai Leu, campionul mondial la box, își spune povestea de film la „Prietenii lui Ovidiu”, miercuri, de la ora 20:00

Articol de GSP - Publicat luni, 31 mai 2021 16:40 / Actualizat luni, 31 mai 2021 17:04

Mihai Leu, campion mondial la box, în prezent pilot de raliuri, este invitatul din această săptămână al emisiunii „Prietenii lui Ovidiu”.

Mihai s-a născut la Hunedoara, tatăl acestuia fiind un cunoscut sportiv al anilor '70-'80 în automobilismul românesc, devenind campion național la viteză pe circuit și vicecampion național la viteză în coastă.

Leu a început să boxeze la Clubul Constructorul din Hunedoara în 1977, iar la doar 19 ani a decis să fugă din România comunistă, în Germania, acolo unde a devenit campion mondial, dar s-a retras din activitate din cauza problemelor medicale.

Noul format video lansat de Ovidiu Ioanițoaia pentru publicul Gazetei se bazează pe dialoguri ample cu personalități marcante din sportul românesc. Aparițiile săptămânale (în fiecare miercuri, de la ora 20:00, pe www.GSP.ro) sunt găzduite de ultramodernul studio video din redacția Gazetei.

Gheorghe Constantin a rupt tăcerea după ce-a fost arestat: „Dacă mă puneau să fac curățenie pe jos, de rahat, făceam!”

CITEȘTE ȘI:

EXCLUSIV Gheorghe Constantin „Vâlcea”, dezvăluiri cutremurătoare: „Am vrut să mă sinucid de două ori la închisoare! Am înghițit 60-70 de pastile!”

EXCLUSIV. Ziua care i-a schimbat cariera lui Florin Prunea: „M-am dus la Steaua și mi-au zis: «Băi băiatule, du-te și apucă-te tu de altceva!». Plângeam de rușine”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează