GSP SPECIAL  »  PARIURI SPORTIVE  »  PARIURI SPORTIVE

Italia fraților Inzaghi: Simone și Pippo sunt lideri în Serie A și Serie B!

Articol de - Publicat marti, 03 martie 2020 15:04

Italia fotbalistică este, în acest moment, sub autoritatea fraților Inzaghi. Simone e lider în Serie A, cu Lazio, iar Pippo a făcut din Benevento liderul autoritar din Serie B. 

Beneficiind de amânarea derby-ului Italiei, Juventus - Inter, Lazio a preluat prima poziție din Serie A prin victoria cu Bologna, 2-0 în etapa din weekend și are, în momentul de față, 2 puncte peste "Bătrâna doamnă". A fost a cincea victorie din ultimele șase etape pentru echipa lui Simone Inzaghi și a 19-a în 26 de etape. 

În Serie B, liga a doua italiană, Pippo Inzaghi a reușit să o ducă pe Benevento, ocupanta primei poziții, la o distanță considerabilă față de urmăritoare. Distanța dintre Benevento și următoarea clasată, Frosinone, e de 17 puncte, iar față de ocupanta locului 3, Crotone, e de 20 de puncte! Filippo Inzaghi e la Benevento din vară, iar în trecut le-a mai antrenat pe Milan, Venezia și Bologna.  

Simone Inzaghi (43 de ani) a câștigat Cupa Italiei cu Lazio în sezonul anterior, dar și două Supercupe, în 2017 și 2019. Fratele său mai mare, Filippo Inzaghi (46 de ani), nu a câștigat nimic în cariera de antrenor, însă, din postura de jucător, e campion mondial cu Italia în 2006, dublu câștigător are Ligii Campionilor cu AC Milan și are trei titluri de campion al Italiei, două cu AC Milan și unul cu Juventus. 

Ca jucător, Simone Inzaghi a avut o carieră mai puțin impresionantă față de fratele său, dar are în palmares un titlu în Serie A și trei Cupe ale Italiei, toate cu Lazio, formație pe care o antrenează din 2016. 

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează