GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

GALERIE FOTO La asta nu se aștepta nimeni! Ce echipă susține iubita lui Horațiu Moldovan

Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan. Foto: Instagram +49   FOTO
Aza Gabriela, iubita lui Horațiu Moldovan. Foto: Instagram

Articol de - Publicat miercuri, 10 aprilie 2024 18:10 / Actualizat miercuri, 10 aprilie 2024 18:10

Horațiu Moldovan (26 de ani) se mândrește cu postul lui de portar la Atletico Madrid, dar și cu succesul în viața personală. Se iubește cu artista Aza Gabriela, care s-a dat de gol și a spus cu ce echipă ține ea, de fapt. 

Discret cu viața personală, Horațiu Moldovan a încercat să țină ascunsă relația cu Aza Gabriela, însă ea s-a dat de gol pe rețelele de socializare. A postat diverse fotografii cu el pe Instagram, i-a ascuns chipul, însă detaliile l-au dat de gol, cum ar fi portofelul lui de la Louis Vuitton. 

FOTO. Iubita lui Horațiu Moldovan a spus ce echipă susține

Nici acum cântăreața în vârstă de 25 de ani nu s-a abținut și a spus cu ce echipă ține. Nu e vorba de  Atletico Madrid, echipa iubitului ei, ci de Partizan. Pe TikTok ea s-a filmat cântând melodia „Zek, Zek Dadumle”, care e compusă de Costi Ioniță. Clipul a devenit viral și a adunat peste 5,5 milioane de vizualizări.

Aza Gabriela FOTO Instagram
Aza Gabriela FOTO Instagram
Aza Gabriela FOTO Instagram
+45 FOTO

Aceeași melodie a fost inclusă de suporterii lui Partizan în repertoriul lor, ei sunt și cei care i-au transmis artistei mesaje de felicitare pentru noua sa piesă, motiv pentru care Aza Gabriela a decis să devină susținătoarea echipei. 

„Aseară m-am trezit cu DM-ul plin de mesaje din partea oamenilor ce susțin echipa Partizan din Serbia. Acest videoclip a ajuns viral la ei având în vedere că pe unul din jucători îl cheamă Zach și aseară au câștigat și un meci important. Toți oamenii mi-au trimis mesaje că le-am purtat noroc cu acest cântec. Acum susțin și eu echipa Partizan”, a fost mesajul postat de Aza Gabriela, pe rețelele de socializare. 

Născută la Călărași, Gabriela Amzaru, pe numele ei real a fost semifinalistă la Vocea României în 2015, iar din acel moment a susținut sute de concerte, după ce-a semnat un contract de colaborare cu Adrian Sînă, fostul membru al trupei Akcent.

Aza iubește fotbalul de mică, aceasta mergând în trecut pe stadioane alăruri de prietenii ei. „Am fost la numeroase meciuri de fotbal, am văzut cum suporterii echipelor trăiau orice moment ca și cum ei erau pe teren și-și susțineau echipa până la finalul celor 90 de minute. Fanii erau alături de echipă pe toată durata meciului, indiferent de rezultatul din teren”, spunea Aza într-un interviu acordat GSP. Aza a făcut 5 ani atletism, fiind pasionată și de muzică şi dans.

În trecut, ea a avut o relație cu Dragoș Nedelcu, mijlocașul de la Farul Constanța.

Citește și:

Vedeta care a fost la FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă mai vin la două meciuri, mă bag antrenor”
FCSB - CSU CRAIOVA 2-0
Vedeta care a fost la FCSB - Universitatea Craiova: „Dacă mai vin la două meciuri, mă bag antrenor”
Sorana Cîrstea, la 34 de ani » Petrecere alături de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac
ANIVERSARE
Sorana Cîrstea, la 34 de ani » Petrecere alături de Luana Rednic + Ce mesaj i-a dat Alexandru Țiriac

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
jaracaioX
jaracaioX  •  10 Aprilie 2024, 18:40

***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează