GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

Veste mare dată de Camelia Potec! E însărcinată cu al doilea copil la 41 de ani: „Visul s-a îndeplinit”

Camelia Potec e însărcinată cu al doilea copil la 41 de ani. Foto: Instagram
Camelia Potec e însărcinată cu al doilea copil la 41 de ani. Foto: Instagram

Articol de - Publicat luni, 17 iulie 2023 11:12 / Actualizat luni, 17 iulie 2023 11:12

Camelia Potec (41 de ani), președintele Federației Române de Natație și Pentatlon Modern, a anunțat într-o postare în mediul online că e însărcinată cu al doilea copil. Campioana la înot a dezvăluit și motivul pentru care a ascuns până acum sarcina, ea fiind deja în ultimul trimestru.

Camelia Potec, care mai are o fetiță în vârstă de cinci ani, va deveni mamă pentru a doua oară anul acesta, în scurtă vreme. 

+17 FOTO

Camelia Potec e însărcinată cu al doilea copil la 41 de ani

„Încep săptămâna prin a confirmă că sunt însărcinată cu cel de-al doilea copil. Iubesc copiii și am simțit cât de binecuvântată sunt atunci când a venit pe lume Caelia-Ioana. De atunci, mi-am dorit pentru ea o surioară sau un frățior. Iată că astăzi,  la cei 41 de ani ai mei, visul de a rămâne din nou însărcinată s-a îndeplinit”, a transmis pe Facebook, Camelia Potec. 

Totodată, campioana la înot a dezvăluit că anunțul despre cea de-a doua sarcină îl face abia acum deoarece primele două trimestre nu au fost ușoare. 

„Am decis sa nu anunț până în acest moment pentru a mă proteja și a fi sigură că totul este bine. Nu mi-a fost deloc ușor în primele 2 trimestre de sarcină. Acum, totul este ok! Am intrat în ultimul trimestru! Vă mulțumesc tuturor pentru înțelegere și îmi cer scuze celor cărora nu am putut să le confirm atunci când m-au întrebat. Suntem extrem de fericiți! Așteptăm cu sufletul la gură să apară această nouă minune în viața noastră!”, a încheiat ea mesajul. 

Camelia Potec s-a bucurat de veste împreună cu fanii ei

În mediul online, ea a postat și o fotografie recentă cu ea, însărcinată cu al doilea copil. Fanii imediat au felicitat-o.

  • „Să fie sănătos copilașul și mama bineînțeles! Toate realizările din viața unui om sunt frumoase, dar copiii sunt cea mai frumoasă realizare, o binecuvântare!” 
  • „Sarcina binecuvântata și bebe sănătos!” 
  • „Felicitări! Multă sănătate! Doamne ajută!”
  • „Felicitări, Cami! Să fiți iubiți și fericiți! Multă sănătate! Să vă dea Dumnezeu tot ce aveți nevoie! Doamne ajută!”

Camelia Potec e căsătorită cu Sebastian Tudor, om de afaceri, căruia nu-i plac deloc apariţiile publice. Foarte rar s-au afișat împreună, au preferat să aibă o căsnicie discretă.

+17 FOTO

Citește și:

O vedetă din România s-a strecurat printre starurile internaționale de la Wimbledon

Romina Gingașu, soția bossului Ferrari, a investit milioane de euro în Floreasca și în București Nord

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează