GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  SPANIA

Haos în Spania » Copiii au ieșit pe străzi, dar nu s-a mai respectat nicio regulă: „Repetăm greșelile. Responsabilitate zero"

Copiii au ieșit pe străzi în Spania, dar nu s-a mai respectat nicio regulă
Copiii au ieșit pe străzi în Spania, dar nu s-a mai respectat nicio regulă

Articol de - Publicat luni, 27 aprilie 2020 19:08

Guvernul iberic le-a permis copiilor o oră de relaxare afară, însă numai cu părinții. Și adulții au uitat de distanțarea socială. „Adulții sunt mai răi decât copiii”, a protestat un jucător de la Rayo Vallecano

Măsurile stricte de izolare la domiciliu au durat 42 de zile în Spania. De duminică, Guvernul iberic le-a permis copiilor sub 14 ani să iasă afară.

Timp de o oră, ei au voie să facă activități fizice. Condiții: fiecare trebuie să fie însoțit de un adult și este obligat să rămână la maximum un kilometru distanță de casă.

În week-end, a fost însă haos în parcuri, pentru că puțini au respectat distanțarea socială. Fotbaliștii au protestat, certându-i pe părinți.

"Sper să nu regretăm. Adulții sunt mai răi decât copiii", a comentat Antonio Luna, fundașul stânga împrumutat de Levante la Rayo Vallecano. Oscar Valentín, colegul său de la Rayo, a completat: "Repetăm greșelile. Responsabilitate zero".

23.521de oameni și-au pierdut viața în Spania din cauza pandemiei de coronavirus

Haos în Spania » Copiii au ieșit pe străzi, dar nu s-a mai respectat nicio regulă: „Repetăm greșelile. Responsabilitate zero

CORONAVIRUS. Ultima oră » Bilanț în România: 11.339 de cazuri de coronavirus » 303 în ultimele 24h

COVID-19. Pragul de 3 milioane de cazuri la nivel mondial a fost depășit » Cifrele din cele mai afectate țări

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează