GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  NBA

GALERIE FOTO S-a dat în spectacol și în NBA » Cum a apărut Ivana pe marginea terenului

Articol de - Publicat duminica, 12 februarie 2023 10:35 / Actualizat duminica, 12 februarie 2023 11:18

După ce a făcut senzație la Campionatul Mondial din Qatar, Ivana Knoll a atras toate privirile la un meci din NBA.

Modelul și influencerul croat, care a ajuns la peste 3 milioane de followers pe Instagram, s-a mutat în SUA după Mondial, iar acum a lăsat fotbalul pentru baschet.

Cizme lungi și cea mai scurtă fustă de pe parchetul din NBA

Într-o bluză în culorile Croației, o fustă scurtă și cizme roșii lungi, Ivana a asistat le un meci de baschet din Los Angeles, între Clippers și Milwakee Bucks (106-119), susținând echipa din California. Vezi imaginile în galeria foto de mai jos. 

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

Ivana Knoll, asaltată de fani după Mondialul din Qatar

Ivana Knoll a fost una dintre atracțiile Campionatului Mondial. Fosta „Miss Croația” nu a lipsit de la niciun meci al naționalei pregătite de Zlatko Dalic, iar aparițiile ei au făcut senzație pe internet.

După turneul final, Ivana a susținut că a primit mai multe mesaje de la fotbaliști în timpul Campionatului Mondial de fotbal din Qatar. 

„Îmi amintesc că au fost câțiva jucători care mi-au scris, m-au întrebat ce fac, bla, bla, bla... Unii dintre ei își cereau scuze că ne vor bate, asta cu o zi înaintea meciului direct. Nu le răspundeam până nu pierdeau”, a povestit Ivana .

Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
Ivana Knoll // sursă foto: knolldoll
+45 FOTO

Citește și: 

A reprezentat România la Jocurile Olimpice, iar acum și-a deschis cont pe OnlyFans: „Nu trebuie să-mi iau 3 slujbe part-time, cum făceam în trecut”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
zb59
zb59  •  12 Februarie 2023, 23:51

Nu era o greseala. Chiar mi-a placut gluma ta. Acum, serios vorbin, adrenalina ca adrenalina, dar cineva ar trebui sa le reaminteasca de bunul simt! Nu iti poti bombarda cititorii zi de zi cu astfel de “articole” inepte care nu au nici o legatura cu sportul! Acum, daca termenul “inept” li se pare necunoscut, pot folosimun dictionar. Daca il au la inemana.

digitalmasacrer
digitalmasacrer  •  12 Februarie 2023, 20:03
Postat de zb59 pe 12 Februarie 2023, 18:15

Facultatea de jurnalism?! Asta a fost gluma zilei!????

Da, greseala mea. Autorii fac parte din echipa "U20" pe care o racolau anul trecut din Bucuresti. Se explica adrenalina pe care o simt respectivii cand vad un pic de fundulet de influencerista.

zb59
zb59  •  12 Februarie 2023, 18:15
Postat de digitalmasacrer pe 12 Februarie 2023, 10:59

Haideti, ma, spuneti drept si nu ma mai cenzurati pentru ca intreb: aveti cota parte din reclama? Deja ati intrecut orice masura a bun-simtului sau ridicolului. Ce mama naibii vedeti voi sau ar trebui sa vedem noi la personajul acesta? Ce are de spus in sport? Nu simtiti nici macar o urma de rusine pentru jurnalismul asta galben pe care il practicati? Pentru asta ati trecut prin facultatea de jurnalism, sa va scrieti numele sub asemenea mizerii?

Facultatea de jurnalism?! Asta a fost gluma zilei!????

Vezi toate comentariile (12)
Comentează
Close