GSP SPECIAL  »  STIRI EXTRASPORT  »  METROSPORT

VIDEO+FOTO Filmarea provocatoare prin care cea mai sexy jucătoare de golf și-a întărâtat fanii: „Cameramanul a intrat în TOP 5 cei mai detestați oameni”

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 11:50 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 12:43

Paige Spiranac, fostă jucătoare de golf și în prezent model și influencer, a postat un scurt videoclip care i-a întărâtat pe fani.

După ce a renunțat la sportul profesionist, Paige s-a dedicat activității de pe social media. Postatează pe Youtube lecții de golf, iar pe Instagram publică fotografii și clipuri provocatoare.

GALERIE FOTO. Paige Spiranac și-a întărâtat fanii cu o filmare provocatoare

+45 FOTO

În cea mai recentă postare, frumoasa blondă s-a filmat doar în lenjerie intimă, stând pe marginea patului. Și i-a întărâtat pe fani, lăsându-le impresia că-și va da jos sutienul. Dar clipul se termină fix înainte de „punctul culminant”. Și apare o glumă a lui Paige: „Nu ești suficient de bun la golf pentru a te supăra”.

Paige a strâns rapid 100.000 de like-uri, dar mulți fani s-au declarat nemulțumiți că nu au văzut mai mult. Câteva dintre comentarii:

  • „Cameramanul e în top 5 cei mai detestați oameni” 
  • „Oh, asta a durut”
  • „De ce acest clip nu are 5 ore?”
    „Sunt supărat!”
  • „Există și o versiune mai lungă?”
  • „Dacă pui pauză la momentul potrivit...”

Paige Spiranac, desemnată cea mai sexy femeie în 2022

În 2022, Paige a fost desemnată de revista Maxim cea mai sexy femeie în viață. „Sunt foarte onorată să fiu desemnată cea mai sexy femeie în viață de revista Maxim în acest an. Când am aflat vestea, am întrebat întruna «Ești sigur?». Nu îmi venea să cred.

A fi sexy înseamnă să ai încredere și să te simți bine în propria piele. Mereu am încercat să fiu corectă față de mine, într-un mod neconvențional. Acum sunt mândră să le calc pe urme atâtor femei incredibile care au avut acest titlu înaintea mea”, a scris Paige pe contul său de Instagram.

Paige Spiranac face senzație pe rețelele de socializare cu imaginile provocatoare pe care le postează. De asemenea, Paige este foarte populară pe Instagram, contul fostei sportive adună peste 3,9 milioane de urmăritori.

+45 FOTO

Citește și: 

A început cel mai nebun Campionat Mondial! » Bărbați costumați în prințese, extratereștri și ștrumfi + Peter Crouch cu paharul de bere în cap
INEDIT
A început cel mai nebun Campionat Mondial! » Bărbați costumați în prințese, extratereștri și ștrumfi + Peter Crouch cu paharul de bere în cap

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează