INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

75 de milioane de euro pentru 798 de minute jucate în Premier League, fără să marcheze vreodată!

Rasmus Hojlund // Foto: Imago
Rasmus Hojlund // Foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 16 decembrie 2023 15:49 / Actualizat sambata, 16 decembrie 2023 16:27

Rasmus Hojlund (20 de ani) a ajuns la 12 jocuri pentru Manchester United și nu a reușit niciun gol în actualul campionat. Internaționalul danez, adus de la Atalanta în vară, a primit însă cele mai puțin pase de la colegi dintre toți atacanții din Premier League (sub 150), la fel ca și coechipierul Anthony Martial.

Manchester United l-a dat afară pe Cristiano Ronaldo ca să pună în locul portughezului un tânăr de 20 de ani, pentru care a plătit în vară o mică avere. Rasmus Hojlund a costat 75 de milioane de euro plus bonusuri și cifrele sale în Premier League sunt catastrofale. 

Niciun gol marcat în cele 12 partide în care a fost folosit de managerul Erik ten Hag, adunând 798 de minute pe sec și doar nouă jocuri ca titular! Sezonul său slab nu poate fi salvat de statisticile înregistrate în Liga Campionilor, cinci goluri în șase apariții pentru "Red Devils".

Son are aproape 400 de pase primite

Opta Joe a descoperit însă explicația pentru care fostul vârf al Atalantei nu a scuturat încă plasa porților adverse în campionat, deși ne apropiem de sfârșitul anului. Internaționalul danez este cel mai puțin servit atacant din Premier League în actuala stagiune! 

Statistica spune că Rasmus a primit de la colegi mai puțin de 150 de pase și se află pe ultimul loc în campionat la acest capitol, aproape la egalitate cu coechipierul Anthony Martial. 

Este Arabia Saudită o opțiune pentru Mbappe? Anunțul directorului Ligii: „Discuțiile sunt deschise!”
ARABIA SAUDITĂ
Este Arabia Saudită o opțiune pentru Mbappe? Anunțul directorului Ligii: „Discuțiile sunt deschise!”

Dar măcar francezul a reușit să înscrie un gol. Dacă facem o comparație cu atacantul alimentat cel mai mult cu mingi în actualul campionat ajungem la concluzia că sud-coreeanul Son Heung-min (Tottenham) are aproape 400 de pase primite. De trei ori mai multe decât Hojlund!

18 goluri marcate, 11 cu mijlocașii!

Un alt atacant scandinav, Erling Haaland ocupă locul 17 din 25 de jucători luați în calcul, norvegianul primind mai puțin de 200 de pase. Chiar și așa starul lui Manchester City are 14 goluri marcate și 4 pase decisive în 15 meciuri (1.295 de minute) jucate în acest sezon din Premier League! 

De altfel, toți oamenii din compartimentul ofensiv al lui United stau foarte prost: Marcus Rashford nu are decât două goluri în 1.105 minute, Alejandro Garnacho, unul singur, la fel ca Anthony Martial, iar proscrisul Jadon Sancho nu a marcat deloc! 

Nu-i de mirare că atacul lui Man. United n-a produs în Premier decât 18 goluri în primele 16 etape, statistici demne de o echipă ce luptă pentru evitarea retrogradării, nu pentru titlu!

Citește și alte știri de fotbal internațional

Tot mai aproape! Antrenorul care refuză să preia naționala Braziliei pentru locul fericit de la Real Madrid
SPANIA
Tot mai aproape! Antrenorul care refuză să preia naționala Braziliei pentru locul fericit de la Real Madrid
Suma imensă cheltuită în 2023 de patronul american pentru o medie mizerabilă de puncte pe meci!
ANGLIA
Suma imensă cheltuită în 2023 de patronul american pentru o medie mizerabilă de puncte pe meci!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
magic4ever
magic4ever  •  17 Decembrie 2023, 10:32

United este la pamant cu Ten Haag care rrebuie demis urgent...extremele de la united sunt foarte individualiste si vor sa finalizeze fazele cu suturi la poarta si nu paseaza la atacanti...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează