INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SUPER LIGA EUROPEI

Prima reacție a lui Ceferin despre Super Ligă: „Fotbalul nu e de vânzare!”

Aleksander Ceferin // FOTO: Imago
Aleksander Ceferin // FOTO: Imago

Articol de - Publicat joi, 21 decembrie 2023 15:57 / Actualizat joi, 21 decembrie 2023 17:46

Aleksander Ceferin, președintele UEFA, a reacționat în premieră după verdictul Curții Europene de Justiție, care a decis că Super Liga poate fi creată, din punct de vedere legal.

Șeful forului european a avut o reacție dură la adresa Super Ligii și a ironizat cele două cluburi care insistă pentru noua competiție, Real Madrid și Barcelona.

Conducătorii din marile campionate se pronunță, după ce Super Liga Europei a primit astăzi undă verde: „Vă puteți imagina ce haos va fi”
SUPER LEAGUE
Conducătorii din marile campionate se pronunță, după ce Super Liga Europei a primit astăzi undă verde: „Vă puteți imagina ce haos va fi”

Aleksander Ceferin, reacție dură despre Super Ligă

„Această hotărâre nu înseamnă o aprobare sau o validare a așa numitei Super Ligă. Nu vom încerca să-i oprim. Pot crea ce vor. Sper să înceapă fantasticul turneu cât mai curând. Cu două echipe. Sper că știu ce fac, dar nu sunt sigur de asta. Fotbalul nu e de vânzare! 

Suntem uniți și ne vom proteja împotriva acestor atacuri. Suntem ofensați!”, a declarat Ceferin, potrivit Sky Sports.

Și a continuat. „Nu am spus că alte clubul nu pot merge la alte competiții. Există libertate. Actuala Champions League protejează cluburile și acordă prioritate ligilor naționale. De exemplu, Girona, liderul din Spania, nu ar putea intra în această competiție.

Am câștigat dreptul de a concura. Se termină monopolul UEFA. Fotbalul e gratis! Cluburile nu trebuie să se mai teamă că vor fi sancționate și își pot decide singure viitorul. Am un mesaj pentru fani. Propunerea noastră e ca toate meciurile să fie transmise gratuit. Iar cluburilor le transmit că vor avea venituri garantate.

- Bernd Reichart, directorul general A22 Sports Management

VIDEO. Cum arată formatul Super Ligii Europei

Citește și: 

Încă o lovitură! Curtea de Justiție care a dat răspuns favorabil Super Ligii Europei mai pune la îndoială o regulă care ar putea avea consecințe și asupra României!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Valak
Valak  •  21 Decembrie 2023, 17:18

Nu e de vanzare? cum ramane cu World Cup in Qatar sau Arabia Saudita? ce ipocrit...

Vezi toate comentariile (1)
Comentează