INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

S-au înțeles și cu Andres Iniesta! Inter Miami vrea toată Barcelona în jurul lui Lionel Messi

Inter Miami s-a înțeles și cu Andres Iniesta. Foto: Imago Images
Inter Miami s-a înțeles și cu Andres Iniesta. Foto: Imago Images

Articol de - Publicat joi, 20 iulie 2023 15:00 / Actualizat joi, 20 iulie 2023 15:14

Încă un fost jucător al Barcelonei ajunge la Inter Miami. Andres Iniesta (39 de ani), coleg cu Lionel Messi (36), Sergio Busquets (35) și Jordi Alba (34) pe Camp Nou, are acord de principiu cu clubul din MLS, care negociază și cu Luis Suarez (36).

Inter Miami se transformă în vechea Barcelona. Leo Messi (36 de ani) și Sergio Busquets (35) au fost prezentați simultan duminică, 16 iulie, și vor debuta foarte probabil sâmbătă (22 iulie, ora 03:00), împotriva lui Cruz Azul, în Leagues Cup.

Becali, conferință de presă de o oră după „scandalul Ghencea”: „Cred că i-a venit sfârșitul lui Talpan” » Argăseală: „CSA a mințit”
FCSB
Becali, conferință de presă de o oră după „scandalul Ghencea”: „Cred că i-a venit sfârșitul lui Talpan” » Argăseală: „CSA a mințit”

Andres Iniesta, șase ani împreună cu Lionel Messi, Sergio Busquets și Jordi Alba, un sezon antrenați de Gerardo Martino

După cum a anunțat principalul acționar al clubului, Jorge Mas, „Jordi Alba a semnat contractul” și fundașul stânga în vârstă de 34 de ani va fi prezentat în câteva zile. Al 3-lea spaniol, altă legendă, Andres Iniesta, este foarte aproape de Inter american.

La 39 de ani, Iniesta s-a despărțit de Vissel Kobe după cinci sezoane (2018-2023) și nu vrea să-și dea jos ghetele cu crampoane. E atras de Miami, acolo intenționează să se retragă, alături de foștii săi colegi. Conform portalului Offsider, există un acord de principiu între Inter și Iniesta.

Iniesta și Messi au jucat împreună pentru Barcelona în 488 de meciuri. Toți patru, inclusiv Busquets și Alba, au purtat în același timp tricoul blaugrana șase stagiuni, între 2012 și 2018. În 2013-2014, au fost antrenați de Gerardo „Tata” Martino, actualul tehnician al lui Inter Miami.

După venirea lui Luis Suarez, Andres Iniesta și colegii blaugrana au câștigat Liga Campionilor în 2015

Alt nume mare al Barcei negociază în această perioadă cu gruparea din MLS, cu David Beckham printre acționari (30%). Luis Suarez (36 de ani) încearcă să rezilieze contractul cu Gremio pentru a se muta în America de Nord.

Uruguayanul a jucat pe Camp Nou alături de Messi, Iniesta, Busquets și Alba patru ani (2014-2018), chiar de la primul sezon împreună câștigând Liga Campionilor, în 2015. 

Citește și:

Radu Drăgușin explică explozia carierei sale: „Genoa a fost cea mai bună alegere”

Saudiții pun presiune pe Galatasaray pentru Olimpiu Moruțan » A treia ofertă: Mai plusează cu 5 milioane

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (4)
fibra
fibra  •  21 Iulie 2023, 08:29

Ce mare bascalie! Astia care rad daca le faci cu degetul sunt dusi rau cu pluta.

magic4ever
magic4ever  •  20 Iulie 2023, 17:36

Miami face echipa de old boys

VardyParty
VardyParty  •  20 Iulie 2023, 15:59

… si Pique ce are de facut, cand vine sa isi vada copiii…?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează