INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  AS ROMA

Gestul superb al Romei pentru fanii care au asistat la umilința cu Bodo/Glimt, din grupele Conference League

Suporteri AS Roma/ foto Imago Images
Suporteri AS Roma/ foto Imago Images

Articol de GSP - Publicat vineri, 06 mai 2022 13:30 / Actualizat vineri, 06 mai 2022 15:26

AS Roma s-a calificat în finala Conference League, după victoria cu Leicester, 1-0, în manșa retur a semifinalelor (2-1 la general).

Potrivit Gazzetta dello Sport, conducerea romană va oferi 166 de bilete gratuite la finala Conference League cu Feyenoord, de la Tirana, fanilor „giallorrosii” care au asistat la înfrângerea umilitoare a Romei cu Bodo/Glimt, scor 1-6, într-un meci din grupele Conference League.

Atac nemilos al unui campion mondial la adresa lui Guardiola: „Se preface a fi un geniu, dar fără Messi în echipă nu a câștigat Champions League”
MANCHESTER CITY
Atac nemilos al unui campion mondial la adresa lui Guardiola: „Se preface a fi un geniu, dar fără Messi în echipă nu a câștigat Champions League”

Roma oferă 166 de bilete gratuite la finala Conference League

Conducerea lui AS Roma a ales să îi răsplătească pe cei 166 de suporteri care au călătorit în Norvegia, în octombrie, unde au îndurat umilința echipei lor împotriva lui Bodo/Glimt, scor 1-6, oferindu-le bilete gratuite la finala de pe 25 mai.

Conform sursei menționate, Roma va fi susținută de alți 5000 de fani la finala din Albania, iar bilete vor fi oferite printr-o loterie la care vor participa doar abonații clubului. Conducerea clubului din capitala Italiei a anunțat că din cauza capacității stadionului din Tirana, 21.000 de locuri, cei care nu au abonament nu se pot participa la finala Conference League.

Mourinho, despre calificarea Romei în finala Conference League

„A fost o victorie a familiei, nu doar a familiei de pe teren și de pe bancă, ci și a familiei care a fost pe stadion, într-o atmosferă de empatie totală. Cred că am făcut un meci extraordinar. Poate că alții pot interpreta altfel, dar când portarul tău face două parade în 180 de minute din două semifinale împotriva unei echipe de calitate înseamnă că am făcut ceva bun”, a declarat Jose Mourinho, citat de Gazzetta dello Sport.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Mesajul lui Ianis Hagi pentru coechipierii de la Rangers: „De la pierderea inimii și sufletului vestiarului la finishul măreț al lui John”

Ieșire violentă a managerului de la West Ham, în timpul semifinalei Europa League cu Frankfurt

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează