INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FOTBAL FEMININ

VIDEO „Eram la două scaune de el, nu mi-a venit să cred ce aud!” » Moment penibil la Mondialul feminin! Cum a reacționat vedeta Suediei când a fost întrebată: „Ai auzit de Zlatan?”

Articol de - Publicat miercuri, 09 august 2023 18:41 / Actualizat miercuri, 09 august 2023 20:01

Zecira Musovic (27 de ani), portarul naționalei Suediei, a avut parte de o surpriză neplăcută după meciul cu SUA 0-0 (5-4 la penalty-uri), din optimile Campionatului Mondial de fotbal feminin.

Musovic, care joacă la Chelsea, a fost desemnată cea mai bună jucătoare a meciulu cu SUA, iar la conferința de presă a avut parte de o întrebarea care a deranjat-o vizibil.

Columbia și Franța, încă un pas înainte la Mondialul feminin. Echipa sud-americană, pentru prima dată în istorie în „sferturile” CM!
MONDIALUL FEMININ
Columbia și Franța, încă un pas înainte la Mondialul feminin. Echipa sud-americană, pentru prima dată în istorie în „sferturile” CM!

Întrebare incredibilă pentru cea mai bună jucătoare din Suedia - SUA

După meci, un jurnalist brazilian a întrebat-o pe Zecira Musovic dacă-l cunoaște pe Zlatan Ibrahimovic, fostul mare fotbalist al Suediei. El și-a motivat întrebarea argumentând că atât Ibrahimovic, cât și Musovic au rădăcini bosniace.

„Zecira, felicitări. Ca Zlatan, și tu ai orgini bosniace. Ai auzit de Zlatan?”, a fost întrebarea jurnalistului brazilian. Fotbalista a părut deranjată de întrebare și a ezistat câteva secundă să răspundă. A zâmbit amar și a răspuns ironic: „În primul rând, în Suedia, toată lumea știe cine e Zlatan”.

Momentul a fost criticat dur de o jurnalistă de la BBC: „Eram la două scaune de jurnalistul care a pus acea întrebare și nu îmi venea să cred ce aud. O lipsă incredibilă de respect după o asemenea prestație și după un rezultat incredibil.

În plus, au fost doar întrebări pentru Musovic. Iar una dintre ele a fost prostia asta”, a scris Emma Smith pe Twitter.

Citește și:

Un colos al Europei riscă depunctarea! Au fost depistate tranzacții ciudate către companii offshore

Parisul anunță cât vrea pe Neymar! Poate pleca și împrumut, cu clauză de cumpărare obligatorie în 2024

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (17)
Gogule
Gogule  •  10 August 2023, 18:00

Omul ori a vrut sa fie ironic, ori probabil întrebarea lui s-a înțeles greșit(probabil pt ca engleza nu limba nativa pt jurnalist si s-a exprimat greșit). Eu cred ca a vrut sa întrebe daca îl cunoaște personal pe Zlatan, amândoi având origini bosniace. Oricum, știrea ***

Acest comentariu a fost moderat deoarece continea limbaj vulgar sau jignitor.

vichart
vichart  •  10 August 2023, 16:17
Postat de brentford pe 10 August 2023, 00:33

Tu esti acelasi randoom cu 163638272 de conturi care ma face pro99st,corect? Pai,mai pro99stule,cerul nu este albastru,impotent in inteligenta,tact si respect ce esti…este vorba de compozitia atmosferei si de toate culorile reflectate de soare. Cand este cer senin il vedem albastru,la apus este portocaliu. Ce culoare are cerul noaptea,Einstein? Te’n aripa de troll de doi lei ce esti?

eu nu te fac prost,tu chiar esti. pai este o vorba unanim acceptata ca cerul este albastru. ca si iarna nu-i ca vara. dar in emisfera sudica iarna este vara. qed.am demonstrat ca esti prost. acum nu mai poti spune nimic.

VardyParty
VardyParty  •  10 August 2023, 14:50
Postat de cpt.ahab pe 10 August 2023, 10:41

Corect. Mi-ar prinde bine o poză de--a ei, s-o pun în parbriz. Nici un copil nu s-a apropia să mi-o zgărie.

Vezi? Așa mai vii d’acasa, Căpitane! The voice of experience.

Vezi toate comentariile (17)
Comentează