INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Chelsea și Juventus, gata să facă schimbul verii! Tuchel renunță la o vedetă pentru a întări apărarea

Thomas Tuchel si Timo Werner, Foto: Imago Images
Thomas Tuchel si Timo Werner, Foto: Imago Images

Articol de - Publicat sambata, 25 iunie 2022 13:55 / Actualizat sambata, 25 iunie 2022 14:37

Matthijs de Ligt (22 de ani), fundașul central batav, e dorit de managerul Tuchel la Chelsea, care s-ar dispensa de Timo Werner (26 de ani). Numai că Juventus vrea și o sumă consistentă de bani.

După ce l-a pierdut pe Giorgio Chiellini, care s-a transferat liber în MLS, la Los Angeles FC, și l-a cedat definitiv pe Merih Demiral la Atalanta, Juventus riscă să rămână cu defensiva descompletată de o altă plecare. Matthijs de Ligt, 22 de ani, a lansat semnale conducerii că este tentat să se despartă de bianconeri, deși mai are contract până în 2024. 

Fundașul central din Țările de Jos a aflat, prin intermediul impresarului, că managerul Thomas Tuchel îl dorește la Chelsea, pentru a acoperi gaura lăsată de Rudiger, care a semnat cu Real.

Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”
PREMIER LEAGUE
Șocul zilei vine din Anglia: „Liverpool l-a scos la vânzare pe Salah!”

Chelsea trebuie să mai crească oferta pentru Matthijs de Ligt

Numai că formația piemonteză nu i-ar da drumul și, dacă ar face-o până la urmă, ar dicta și condițiile transferului. Londonezii propun un jucător la schimb, Timo Werner, care i-ar lua locul lui Alvaro Morata, revenit după împrumut la Atletico, și nu ar lăsa mari regrete pe Stamford Bridge în cazul cedării. Plus o sumă de bani ca diferență, una considerată însă mult prea mică față de pretențiile lui Juventus. 

Și pe Transfermarkt cotațiile jucătorlilor sunt dispropoționate: de Ligt valorează 70 de milioane, în timp ce Werner se află doar la jumătate! Cu alte cuvinte, Chelsea trebuie să mai crească oferta pentru ca negocierile să prindă contur, altfel torinezii n-au nicun gând să se dispenseze de stoperul pentru care au plătit 85,8 milioane de euro în 2019!

Juventus a alcătuit o listă cu posibilii înlocuitori

Punând însă răul în față și luând în calcul că De Ligt și-ar putea face bagajele, Juventus a alcătuit o listă cu posibilii înlocuitori. Primul ar fi Gabriel Magalhaes (24 de ani), de la Arsenal, pentru care ar propune un schimb cu brazilianul Arthur. 

Următorul, dar mai greu de ajuns la el, e Milenkovic (24 de ani), de la Fiorentina, deloc ieftin și curtat intens și de Inter (în eventualitatea că va pleca Skriniar la PSG), iar al treilea, mai accesibil și ca preț (low cost), ar fi Alessio Romagnoli (27 de ani), care și-a pierdut postul de titular la Milan și n-ar refuza o mutare de pe San Siro.

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Arsenal și Manchester City au bătut palma » „Tunarii” plătesc 52 de milioane de euro pentru una dintre vedetele campioanei

Transfer rezolvat! Manchester City plătește aproape 50 de milioane de euro pentru internaționalul englez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
rumunek
rumunek  •  25 Iunie 2022, 14:52

Dă-l Thomas, dă-l! Mai bune și bani dacă trebuie, dar dă-l! E așa țeapă de zici că-i român.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează