INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ARGENTINA - BRAZILIA 1-0

GALERIE FOTO Neymar a ieșit șifonat din finala cu Argentina » I-au sfâșiat echipamentul! Imaginea a făcut înconjurul lumii

Neymar / foto: Guliver/Getty Images +7   FOTO
Neymar / foto: Guliver/Getty Images

Articol de GSP - Publicat duminica, 11 iulie 2021 09:16 / Actualizat duminica, 11 iulie 2021 11:37

Brazilia a fost învinsă în această dimineață de Argentina, scor 0-1, în ultimul act din Copa America. Neymar, marele pierzător al finalei, a fost un monument de deznădejde la final, la capătul unei partide în care n-a fost deloc menajat de adversari.

Relevante sunt imaginile surprinse de fotografi pe durata primei reprize. Superstarul brazilian a ieșit extrem de șifonat din câteva dueluri, iar șortul său a cedat. Astfel, Neymar a jucat bună parte din prima repriză cu pantalonii rupți, situația fiind remediată abia după revenirea de la cabine. 

Neymar / foto: Guliver/Getty Images
Neymar / foto: Guliver/Getty Images
Neymar / foto: Guliver/Getty Images
Neymar / foto: Guliver/Getty Images
Neymar / foto: Guliver/Getty Images
+3 FOTO
  • foto: Guliver/Getty Images

Imagini sfâșietoare cu Neymar, după eșecul din finala Copa America

Neymar, starul naționalei brazilienilor, a izbucnit în lacrimi la final.

Fără prea multe realizări individuale pe durata partidei, Neymar a primit medalia pierzătorilor în finala cu Argentina. Eșecul nu i-a picat prea bine acestuia. La fel ca Messi, nici Neymar nu avea în palmares Copa America, astfel că finala contra „pumelor” a avut o miză dublă.

Triumful l-a ocolit pe Neymar și de data aceasta, iar momentul a fost unul extrem de dificil de gestionat pentru omul care nici la PSG nu trece prin cea mai bună formă a carierei. Neymar a plâns precum un copil, fiind consolat atât de selecționerul Tite, cât și de bunul amic Leo Messi.

Leo Messi și Neymar, cei mai buni fotbaliști de la Copa America 2021

Lionel Messi (34 de ani) și Neymar (29) au fost numiți cei mai buni fotbaliști de la actuala ediție a Copei America.

CONMEBOL, forul care guvernează fotbalul din America de Sud, a numit încă de ieri cei mai buni jucători de la Copa America 2021. Au fost doi câștigători, nu doar unul.

Lionel Messi și Neymar, ambii calificați în ultimul act, împart distincția. „Nu este posibil să alegi doar un jucător, pentru că această competiție are doi cei mai buni fotbaliști”, a explicat CONMEBOL într-un comunicat.

Cei doi au fost aleși pentru că „au etalat în fiecare meci calitățile lor diferite care îi fac jucători cu integritate, cu calitate tehnică și tactică, cu inteligență la minge sau în lipsa ei și cu un mod de a lua decizii care este întotdeauna asertiv”, anunță Al Aire Libre.

Citește și alte știri despre Copa America:

Opriți durerea! Imagini sfâșietoare cu Neymar, după eșecul din finala Copa America: brazilianul a plâns în hohote

Argentina - Brazilia 1-0 » Messi, rege în America de Sud! Leo îl învinge pe Neymar și pune capăt blestemului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează