INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Soluția ca să scape? Dani Alves ia două măsuri radicale din arest

Dani Alves (39 de ani), încarcerat de vineri în Barcelona sub acuzația de viol, foto: Guliver/gettyimages
Dani Alves (39 de ani), încarcerat de vineri în Barcelona sub acuzația de viol, foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 23 ianuarie 2023 12:22 / Actualizat luni, 23 ianuarie 2023 12:22

Fundașul brazilian Dani Alves (39 de ani), încarcerat de vineri în Barcelona sub acuzația de viol, anunță că își schimbă avocatul. Xavi, antrenorul Barcelonei și fostul său coleg la echipa blaugrana, nu poate înțelege și i-a cerut scuze victimei agresiunii.

Dani Alves a trăit primul week-end la închisoare, după ce vineri a fost arestat preventiv și încarcerat, fără posibilitatea de a fi eliberat pe cauțiune. 

Fundașul brazilian, concediat de Pumas, echipa la care juca în Mexic, a cerut să depună o nouă mărturie despre cele întâmplate pe 30 decembrie în discoteca Sutton din Barcelona. Asta după ce, la prima audiere, a oferit trei variante contradictorii în fața procurorilor despre femeia în vârstă de 23 de ani care-l acuză de viol, povestea lui nepotrivindu-se cu probele adunate deja de anchetatori.

Declarația lui Mihai Pintilii care l-a deranjat pe Ilie Dumitrescu: „L-am susținut, dar nu e OK să vii cu chestii d-astea”
FCSB
Declarația lui Mihai Pintilii care l-a deranjat pe Ilie Dumitrescu: „L-am susținut, dar nu e OK să vii cu chestii d-astea”

Familia lui Dani Alves are interzis la vizitare

Cel mai titrat fotbalist din lume în privința numărului trofeelor câștigate a anunțat că își va schimba avocatul. Potrivit Telecinco, Andrés Marhuenda Martínez se va ocupa de caz, în locul lui Miraida Puente Wislon, și va încerca să-l scoată din tot acest scandal. 

„Ne vom da viața pentru a-l elibera din acest iad. Ne simțim fără putere în actuala situație și vrem să-l ajutăm să iasă de după gratii. Nu cred că avocatul s-a descurcat prea bine", a declarat Ney Alves, unul dintre frații lui Dani. Și Junior Alves s-a revoltat: „Nu mai suport situația asta și cred că s-au depășit limitele! Ne-au interzis să-l vizităm, nu știm ce să mai facem ca să discutăm cu el".

Ce a spus Xavi despre cazul Dani Alves

Fosta soție e de partea lui. Dinora Santana a declarat pentru Marca: „Dani nu ar face chiar niciodată așa ceva. Niciodată. Îl cunosc de 22 de ani și am fost căsătoriți timp de 10 ani. Familia e foarte afectată și copleșită de griji pentru că nu poate lua legătura cu el. Știm că e trist și bulversat de ce i se întâmplă". 

Și Xavi, fostul său coleg de la Barcelona, a ținut să discute despre situația lui: „Nu-mi explic cum s-a ajuns aici. Cer scuze victimei și îmi pare foarte rău dacă Dani ar fi vinovat. Mă surprinde și susțin total victima. Mă simt șocat și cred că orice violență trebuie condamnată. E dificil să comentez o astfel de situație, dar sper că justiția va face dreptate".

Lui Dani Alves i s-a refuzat judecarea în stare de libertate, întrucât există riscul să fugă din Spania în Brazilia sau Mexic și să nu mai poată fi extrădat dacă va fi condamnat, cum s-a întâmplat în cazul lui Robinho, pedepsit tot pentru viol la Milano.

Citește și alte știri despre Dani Alves: 

„Autogol” în fața judecătoarei » Dani Alves a dat trei versiuni diferite pentru ce s-a întâmplat în seara în care e acuzat că a violat o tânără de 23 de ani

Ce s-a întâmplat cu Dani Alves în prima noapte petrecută în închisoare » De ce nu a folosit telefonul, deși avea voie

Pe ce stadion va juca Corvinul Hunedoara în Europa League: „Am primit invitația și vom merge acolo”

S-a întors! Acționarul din „Epoca de Aur” bagă din nou bani la Dinamo: e unul dintre magnații alcoolului


Comentarii (4)
EdsonArantes
EdsonArantes  •  23 Ianuarie 2023, 14:41

În ultimii ani,din ce în ce mai multi fotbaliști,foste megastaruri,sunt acuzați de abuzuri sexuale. Întâmplarea face că nimic nu e întâmplător....

inshallah
inshallah  •  23 Ianuarie 2023, 14:30
Postat de VanBasten pe 23 Ianuarie 2023, 12:52

Are privirea unui ***.

pradator?

radumatei
radumatei  •  23 Ianuarie 2023, 14:16

Nu înțeleg de ce își cere Xavi scuze? A participat și el la presupusul viol?

Vezi toate comentariile (4)
Comentează