INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  CORONAVIRUS

David Silva, de la prezentarea oficială, direct în carantină » S-a infectat cu Covid-19

David Silva, mijlocașul venit liber de la Manchester City la Real Sociedad, s-a infectat cu noul coronavirus.
David Silva, mijlocașul venit liber de la Manchester City la Real Sociedad, s-a infectat cu noul coronavirus.

Articol de - Publicat marti, 01 septembrie 2020 12:42 / Actualizat marti, 01 septembrie 2020 15:36

David Silva, mijlocașul venit liber de la Manchester City la Real Sociedad, s-a infectat cu noul coronavirus. După ce a pozat în tricoul bascilor, spaniolul de 34 de ani, asimptomatic, a fost izolat de restul lotului.

Noua achiziție a lui Real Sociedad a venit la San Sebastian și cu noul coronavirus. David Silva a ieșit pozitiv la al doilea test efectuat în ultimele 72 de ore, după ce primul îi ieșise negativ. Cum a ajuns în Țara Bascilor, a și fost prezentat oficial în echipamentul alb-albastru cu numărul 21, s-a pozat pentru presă și fani, apoi s-a văzut obligat să intre în carantină! Autoritățile sanitare au fost informare de situație, iar mijlocașul de 34 de ani, asimptomatic, va trebui să aștepte, izolat de lot.

David Silva: „Am vrut să rămân să joc în Europa"

Silva părea înțeles cu Lazio, numai că s-a răzgândit și a semnat cu Sociedad: „E adevărat că am primit oferte mari, din toate părțile, însă așa am ales. Tratativele cu Real au decurs foarte repede și cu final fericit. Am vrut să joc tot în Europa și condițiile de-aici mi-au convenit mai mult. Sunt și entuziast că revin în Spania și LaLiga, abia aștept să mă integrez în această echipă, al cărei stil îmi place. Le mulțumesc tuturor pentru primirea afectuoasă și sper să urmeze ani frumoși aici". 

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Robert Lewandowski, desființat în propria țară: „E inacceptabil ce a făcut!”

https://www.gsp.ro/international/campionate/di-maria-paredes-si-icardi-suspecti-de-coronavirus-si-neymar-in-pericol-608853.html

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează