INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER UNITED

„Regula Ronaldo” » Schimbarea impusă de Ten Hag pentru a menține liniștea în vestiarul lui Manchester United

Erik ten Hag/ foto: Guliver/GettyImages
Erik ten Hag/ foto: Guliver/GettyImages

Articol de GSP - Publicat duminica, 08 ianuarie 2023 10:56 / Actualizat duminica, 08 ianuarie 2023 13:29

Erik Ten Hag (52 de ani), managerul lui Manchester United, a impus o nouă regulă în lot, pentru a menține liniștea în vestiar.

Jucătorii lui United nu vor mai primi salarii mai mari de 200.000 de lire pe săptămână, potrivit Mirror.

A vorbit urât despre Ronaldo și va fi dat afară de Al Nassr! » „După ce l-am văzut pe Cristiano la antrenament, m-am convins că am dreptate”
AL NASSR
A vorbit urât despre Ronaldo și va fi dat afară de Al Nassr! » „După ce l-am văzut pe Cristiano la antrenament, m-am convins că am dreptate”

Salarii de maximum 200.000 de lire/săptămână la Manchester United

„Regula Ronaldo”, așa cum a numit-o presa din Anglia, are ca scop păstrarea liniștii în vestiar și eliminarea „invidiei” între jucători, pe baza salariilor din cadrul lotului.

Ronaldo era cel mai bine plătit jucător de pe Old Trafford, cu 480.000 de lire sterline pe săptămână. În prezent, De Gea este pe primul loc la capitolul salarii, cu 375.000 de lire sterline săptămânal. Portarul va trebui să primească un contract modificat pentru a continua la Manchester United din vară.

Marcus Rashford, Diogo Dalot, Luke Show și Fred ar fi rămas liberi în vară, dar United a activat o clauză de prelungire pe încă un sezon. Astfel, când se va negocia o nouă prelungire cu cei 4, vor primi un salariu de maximum 200.000 de euro pe săptămână.

O mișcare îndrăzneață în cazul lui Rashford, care este radarul lui PSG, iar francezii i-ar putea plăti mult mai mult decât ar fi dispusă să ofere Manchester United.

Raphael Varane, Harry Maguire, Casemiro și Bruno Fernandes ar respecta deja regula nouă impusă de clubul englez, potrivit sursei menționate.

Citește și:

Jucătorul numit „prost” de Messi la Mondial prinde transferul carierei » S-a înțeles cu un gigant din Premier League

Boehly a „spart banca” și l-a depășit pe Abramovich » 345 de milioane de euro pentru locul 10 în Premier League

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
BindenDanDat
BindenDanDat  •  08 Ianuarie 2023, 13:55

Uite ca a fost bun si Ronaldo la ceva…

Vezi toate comentariile (1)
Comentează