INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  DIETĂ

Dieta neobișnuită de 6.000 de calorii a lui Erling Haaland » Alimentul-surpriză pe care îl mănâncă înainte de fiecare meci

foto: Instagram @erling.haaland
foto: Instagram @erling.haaland

Articol de - Publicat vineri, 28 aprilie 2023 13:39 / Actualizat vineri, 28 aprilie 2023 14:40

Erling Haaland (22 de ani), atacantul lui Manchester City, are o dietă bogată în calorii care îi permite să se recupereze după efort și să aibă suficientă energie în timpul meciurilor și antrenamentelor.

Englezii dezvăluie o parte din alimentele pe care le consumă Haaland, care ar ajunge la 6.000 de calorii pe zi, conform The Sun.

Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!
universitatea craiova
Prima lovitură: Universitatea Craiova îl ia pe Rareș Pop!

Dieta de 6.000 de calorii a lui Erling Haaland

Una dintre mâncărurile preferate consumate de Erling Haaland este lasagna făcută în casă de tatăl său, Alfie. Asta este masa lui înainte de fiecare meci jucat pe teren propriu de Manchester City.

Norvegianul este un mare fan al inimii și ficatului de vită. De asemenea, el consumă lapte, „poțiunea magică”, așa cum îl numește. Haaland este de asemenea un fan al legumelor, al morcovilor în special.

După modelul lui Cristiano Ronaldo, englezii dezvăluie că Erling și-a angajat un chef pentru a-i găti preparatele. S-a inspirat de la CR7 și mânăncă adesea pește fiert cu legume.

Erling Haaland, impresionant la primul sezon în Premier League

Transferat în vară de la Borussia Dortmund, Haaland a luat cu asalt Premier League. A marcat 33 de goluri în 29 de meciuri jucate și a bătut recordul lui Salah, 32 de reușite în actualul format al campionatului (20 de echipe).

Ultima demonstrație de forță a fost în fața lui Arsenal, când a reușit două assist-uri pentru De Bruyne și a și marcat, la victoria lui City cu 4-1. În toate competițiile, are 49 de goluri marcate pentru „cetățeni” în primul sezon.

Citește și:

Președintele La Liga, despre revenirea lui Leo Messi: „Barcelona nu este ca PSG. Nu are robinet de gaz și de bani”

Situația la FC Barcelona e din ce în ce mai gravă! Ce se întâmplă de la 30 iunie

La EURO GSP, Pițurcă a prevăzut finala Champions League și dă de pământ cu 3 „grei” ai vremurilor noastre: „Au fost PANARAME!”

„E foarte grav ce a spus Șucu!” » A „citit” ce se întâmplă la Rapid: „Vine președinte cu Șumudică antrenor!”


Comentarii (3)
GigelMititel
GigelMititel  •  28 Aprilie 2023, 15:02

Lasa ca nea Gigi le da milkshake jucatorilor inainte de meci si uite cum au pierdut cu Rapid....

VanBasten
VanBasten  •  28 Aprilie 2023, 14:57

Adriane, "chef" exista in limba romana dar inseamna altceva decat bucatar. Nu te mai uita la Chefi la cutite, ca ranesti limba materna si o doare.

VardyParty
VardyParty  •  28 Aprilie 2023, 14:53

Norwegian Wood.

Vezi toate comentariile (3)
Comentează