INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Haaland la Real Madrid în 2024? Agentul lasă ușa deschisă unui transfer de la Manchester City

Erling Haaland în Manchester City - Arsenal, foto: Imago
Erling Haaland în Manchester City - Arsenal, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 14:26 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 14:26

Erling Haaland (23 de ani), votat de UEFA jucătorul stagiunii 2022-2023, ar putea schimba echipa după doar două sezoane la Manchester City. Rafaela Pimienta a vorbit despre o mare dilemă pe care ar putea-o avea Real în 2024: pe cine să cumpere, pe Mbappe sau pe Haaland.

Erling Haaland ar putea schimba campionatul după doar două sezoane în Premier League. Ales cel mai bun jucător al stagiunii trecute, supercampionul Europei ar avea ocazia în 2024 să dacă pasul spre Real Madrid

Dacă vicecampioana Spaniei va achita clauza de reziliere a contractului său cu Manchester City, care va fi la anul undeva între 180 și 200 de milioane de euro, atacantul norvegian ar putea ajunge în LaLiga. În emisiunea "El Chiringuito", agentul Rafaela Pimienta a vorbit despre șansele ca asemenea transfer să se facă.

Românca lui Piero Ferrari, divă la Festivalul de la Veneția. Romina Gingașu a făcut furori la eveniment: a purtat un colier în valoare de 1 milion de euro!
VENEȚIA
Românca lui Piero Ferrari, divă la Festivalul de la Veneția. Romina Gingașu a făcut furori la eveniment: a purtat un colier în valoare de 1 milion de euro!

Renunță Real Madrid la Mbappe pentru Erling Haaland?

"Fotbaliștii noștri pot avea senzația că pot avea destinul în propriile mâini", a declarat impresara braziliană, care a preluat toți clienții lui Mino Raiola, după decesul agentului italian, lăsând să se înțeleagă că totul va depinde de voința jucătorului de a continua sau nu la echipa lui Pep Guardiola. 

Va depinde însă și de condițiile noului contract care i se vor pune golgheterului norvegian. RMC Sport confirmă presa spaniolă și scrie despre o astfel de oportunitate, respectiv introducerea în contract a unei clauze de reziliere între 180 și 200 de milioane de euro. Sumă ce ar putea fi accesată de Real. Care va fi pusă într-o mare dilemă, pe cine să cumpere: pe Kylian Mbappe de la PSG sau Erling Haaland de la Man. City?

Pimienta a mai declarat în emisiunea pomenită că „Madridul are ceva care ce este ca visul pe care îl au de mici toți copiii ce se apucă de fotbal. Deține această magie, chiar și când nu câștigă campionatul sau cucerește Liga Campionilor”. 

Citește și: 

Chelsea, transfer de 47 de milioane de la City + Campioana Europei și-a mai luat un mijlocaș

Ca și rezolvat! Bayern s-a înțeles cu Fulham pentru Palhinha. Cât o costă internaționalul portughez

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează