SPORTURI  »  FORMULA 1  »  VENEȚIA

Românca lui Piero Ferrari, divă la Festivalul de la Veneția. Romina Gingașu a făcut furori la eveniment: a purtat un colier în valoare de 1 milion de euro!

Articol de - Publicat vineri, 01 septembrie 2023 10:40 / Actualizat vineri, 01 septembrie 2023 10:53

Romina Gingașu (34 de ani) și Piero Ferrari (78 de ani), omul de afaceri italian care deține 10% din acțiunile Ferrari, au apărut împreună ieri, la Festivalul de la Veneția. Românca a atras toate privirile, a avut o apariție impecabilă pe covorul roșu.

Romina Gingașu și Piero Ferrari, care s-au căsătorit în 2021, în Capri, au luat parte la premiera filmului „Ferrari”, o peliculă regizată de Michael Mann și scrisă de Troy Kennedy Martin despre Enzo Ferrari, fondatorul italian Ferrari.

Piero Ferrari e fiul nelegitim al lui Enzo Ferrari. În 1988, când Enzo Ferrari a decedat, Piero a devenit singurul moștenitor al familiei Ferrari și a moștenit participația de 10% a tatălui său în companie și proprietatea Circuitului Fiorano.

Doamna Ferrari, în roșu la Festivalul de film de la Veneția

Acum, la Festivalul de la Veneția, omul de afaceri a avut o apariție notabilă alături de soția lui româncă. Romina Gingașu a îmbrăcat pe covorul roșu o rochie foarte elegantă, lungă, la care a asortat pantofi în aceeași nuanță.

Ținuta ei a fost creată de designerul român Cristina Săvulescu, iar machiajul a fost realizat de Andreea Vilău. În privința bijuteriilor, ea a apărut la gât cu un colier impresionant marca Roberto Coin, care ar valora, conform Cancan, un milion de euro. Bijuteria e creată din 104 carate de diamante și 61 carate de rubine de cea mai bună calitate.

În ceea ce privește ținuta lui Piero Ferrari, omul de afaceri italian a purtat un costum închis la culoare, o cămașă albă, la care a asortat o cravată roșu-Ferrari, nuanța brandului său. Pe covorul roșu, cei doi soți au fost în centrul atenției, au fost surprinși de fotografi în diverse ipostaze, cu zâmbetul pe buze.

+45 FOTO

Povestea de iubire dintre românca Romina Gingașu și Piero Ferrari

Romina Gingașu e româncă originară din București. Aceasta a avut o relație acum câțiva ani cu Silvius Prigoană, fiul cel mic al lui Silviu Prigoană din primul mariaj. Mulți s-au întrebat cum a ajuns într-o relație cu Piero Ferrari, care are aproape dublul vârstei ei.

Piero Ferrari și Romina, foto: Flickr
Romina Gingașu, soția lui Piero Ferrari. Foto: Instagram
+45 FOTO

„L-am cunoscut pe Piero când locuiam aici, în Monte Carlo, și lucram la Bombardier, vindeam avioane private. Nu aveam 27 de ani, așa cum se scrie în presă, aveam 24. Imediat după ce am terminat Academia Tehnică Militară, care a fost un mediu destul de masculin, era clar că eu nu o să mă duc acasă să mă îndrăgostesc și să fac copii. Și astfel am răspuns și întrebării «de ce mi-am ales pe cineva mai în vârstă decât mine?». Pentru că după o școală atât de puternică mi-am construit o personalitate puternică și am «decolat».

E foarte atent cu cheltuielile. Noi suntem o familie cât se poate de normală. (…) Ca femeie, este foarte important ce mesaj transmiți. Prin codul vestimentar, prin comportament și prin limbaj. Atunci, lucrurile astea se dezvoltă în ani și în timp. Evident, le aveam deja după o școală militară. Știam cum să interacționez.

Am fost mereu o persoană sociabilă și asta m-a ajutat foarte mult în Bombardier. Mi-a fost greu la început lângă Piero și cu stilul lui de viață, însă a durat cam 3-4 ani să mă acomodez. La început nici nu aveam garderoba pentru ce întâlniri avea el. Eu eram mereu în sacou și cămașă și Ferrari mi-a deschis o lume la care nici nu visam”, a explicat Romina Gingașu la Digi FM.

GALERIE FOTO Larisa Iordache nu se ascunde! Dialog deschis despre căsătorie: „Vreau să fiu surprinsă”

GALERIE FOTO Actrița venezueleană care le-a sucit minţile fotbaliştilor: „Mă caută inclusiv de la Real Madrid. Știți de ce nu vreau să mă încurc cu vreunul?”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (12)
llight
llight  •  03 Septembrie 2023, 05:26

Citez : "Noi suntem o familie normala " Adica ...toti prietenii mei au coliere la gat in valoare de 1 milion de euro ...este ceva normal si banal ???? Ce caraghioasa cu declaratiile ei . Sa taca din gura macar

hofer
hofer  •  02 Septembrie 2023, 21:02
Postat de enigmaticul pe 01 Septembrie 2023, 14:33

Femeie, poți să-ți pui șapte coliere, inclusiv în zona inghinală, asta nu schimbă cu nimic viața ta, lângă bunicuțul cel blând!! Ți-ai pierdut cei mai frumoși ani din viața ta, ai pierdut ceea ce nu vei mai putea recupera NICIODATĂ. Dar asta vei realiza când va fi prea târziu. Vei rămâne cu bucuria ”materială”, după ce dă colțul, bunicul. Te vei trezi la bătrânețe că ai ”umbrit” pământul ăsta degeaba, fără copii și fără .........moșu.

No pai aici te contrazic! Fiecare are alte idealuri. Altele iubesc pe unul tânăr care le lasă cu copii și pleacă. Altul le bate etc. Ea a ales bunicul și partea materiala cu care este fericită. Fiecare alege ce credea că este mai bine pentru ea. Trebuie sa respectam pe fiecare pentru alegerea pe care a făcut-o. Nu cred că o să regrete. Și Bunici sa ști că știu meserie mai bine decât unul tânăr care este așa de agitat încât îl trece în pantaloni. Niciodată să nu subestimezi Bunici care nu au muncit la Colectiv și în Fabrică. Acest individ este odihnit și sănătos tun.

hofer
hofer  •  02 Septembrie 2023, 20:51

Deci aici se vede unde se țintește. Ce treabă are acest articol cu sportul? Haideți să fim serioși. De unde sport când tu te implici in alte treburi cu alte scopuri. Asta este România și ase se duce totul în jos. Noi nu vrem realitatea, noi vrem *** ***

Vezi toate comentariile (12)
Comentează