INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  GERMANIA

Explicațiile unui fiasco german la CM 2022 » O discuție aprinsă între doi jucători a dezvăluit atmosfera teribilă din vestiarul naționalei

Joshua Kimmich și Antonio Rudiger s-au certat la antrenamentele Germaniei în timpul Mondialului / Sursă foto: Imago Images +12   FOTO
Joshua Kimmich și Antonio Rudiger s-au certat la antrenamentele Germaniei în timpul Mondialului / Sursă foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 05 septembrie 2023 23:12 / Actualizat marti, 05 septembrie 2023 23:19

La aproape 9 luni de la eliminarea rușinoasă din grupe a Mannschaft-ului la Mondial, iese la iveală scandalul izbucnit la antrenament între Joshua Kimmich (28 ani) și Antonio Rudiger, mijlocașul acuzându-l pe fundaș că îl vorbește mereu pe la spate.

La Mondialul 2022 din Qatar, naționala Germaniei s-a făcut din nou de râs, părăsind competiția, la fel ca în 2018, înaintea „optimilor”. De vină pentru contraperformanța nemților e și tensiunea ce a însoțit Mannschaft-ul chiar și la antrenamente. 

Dezvăluirile complete vor fi făcute vineri în documentarul realizat de The Amazon Prime, „All or Nothing”, dar abia acum a răsuflat un prim scandal din timpul competiției. Un scandal la unul dintre antrenamente între Joshua Kimmich și Antonio Rudiger, colegi și în prezent sub comanda lui Hansi Flick.

Incident la US Open » Zverev a oprit meciul: „A strigat cea mai faimoasă frază a lui Hitler! E incredibil!”
US OPEN
Incident la US Open » Zverev a oprit meciul: „A strigat cea mai faimoasă frază a lui Hitler! E incredibil!”

Kimmich s-a repezit spre Rudiger: „Crezi că nu joc pentru echipă?”

Potrivit cotidianului AS, mijlocașul lui Bayern, Joshua Kimmich, s-ar fi răstit la fundașul lui Real Madrid, pe care l-a acuzat că nu poate fi „transparent" și puțin a lipsit ca cearta să nu se transforme în contact fizic. 

„Nu-mi zici nimic în față și vorbești numai pe la spate. Crezi că nu joc pentru echipă?", l-a provocat Joshua. Antonio i-a răspuns misterios: „Ei îți spun lucruri și îți dau instrucțiuni...”. Cuvinte la care Kimmich a ripostat: „Întotdeauna îmi spui să fac ce vreau și apoi îmi spui opusul!".

Revedere pentru două amicale

Cei doi trebuie să se suporte și la proxima acțiune a naționalei, prilejuită de meciurile amicale cu Japonia și Franța. Partide de pregătire în perspectiva Euro 2024, organizat chiar de Germania.

De rezultatele și evoluția cvadruplei campioane mondiale va depinde și viitorul lui Hansi Flick.

„Se anunță cruciale aceste amicale, mai ales după ultimele rezultatele slabe obținute cu Ucraina (3-3), Polonia (0-1) și Columbia (0-2)", scrie tabloidul Bild. Care dezvăluie numele potențialilor înlocuitori ai lui Flick, în cazul demiterii sale: Julian Nagelsmann, liber de contract după despărțirea de Bayern, și Oliver Glasner, fostul tehnician al lui Frankfurt.

+8 FOTO

Citește și alte știri din fotbalul internațional: 

Efectele scandalului „Kissgate”: Spania și-a dat afară selecționerul care a cucerit titlul mondial!

Acțiunile lui Manchester United s-au prăbușit la bursă după ce familia Glazer a decis să scoată clubul de la vânzare!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
chepandy777
chepandy777  •  06 Septembrie 2023, 14:15

Ati fost eliminati pentru ca ati promovat pacatul de pe banderola

Vezi toate comentariile (1)
Comentează