INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SERIE A

Gazzetta dello Sport: „Radu Drăgușin, imbatabil. Patronul jocului aerian”. L-a băgat în criză pe Mourinho!

Radu Drăgușin și coechipierii de la Genoa, foto: Imago
Radu Drăgușin și coechipierii de la Genoa, foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 29 septembrie 2023 11:23 / Actualizat vineri, 29 septembrie 2023 11:23

Radu Drăgușin a fost imperial joi seară în defensiva lui Genoa, la 4-1 cu AS Roma. Cele mai importante ziare italiene de profil, Gazzetta Dello Sport și Corriere dello Sport, l-au notat cu 7, iar ultimul a scris că a avut ”o evoluție perfectă”.

Genoa a făcut spectacol cu Roma lui Jose Mourinho (4-1), joi seară, iar Radu Drăgușin s-a numărat printre cei mai buni jucători ai săi. Ziarele apărute astăzi în Penisulă sunt la picioarele lui.

Făcut pachet de Radu Drăgușin și Genoa, Jose Mourinho dă din colț în colț: „AS Roma n-a jucat finale consecutive în Europa până acum”
AS ROMA
Făcut pachet de Radu Drăgușin și Genoa, Jose Mourinho dă din colț în colț: „AS Roma n-a jucat finale consecutive în Europa până acum”

Radu Drăgușin a fost „liderul defensivei lui Genoa, bun la închidere și la anticiparea adversarului"

Corriere dello Sport i-a dat nota 7 și a scris că a avut "o evoluție perfectă. Liderul defensivei, bun la închidere și la anticiparea adversarului. Apoi, assist-ul la golul trei".

Gazzetta dello Sport l-a notat de asemenea cu 7. "Patronul jocului aerian. Un pic surprins la golul Romei, apoi a dat assist, cu capul, pentru 3-1. În creștere pe final, în plan fizic", a fost caracterizarea pe care i-a făcut-o prestigiosul cotidian italian internaționalului român.

Cel mai prost start de sezon din cariera lui Jose Mourinho

Drăgușin l-a băgat pe Jose Mourinho într-o criză profundă. Pentru Roma a fost a treia înfrângere în primele 6 etape, cu 11 goluri încasate. Cel mai dezastruos start de sezon din 2010/2011 încoace! Ocupă poziția a 16-a, cu doar 5 puncte, adunate dintr-o victorie și două remize.

Iar pentru Mou fost cel mai modest debut de campionat din carieră. "Într-adevăr, niciodată n-am început mai rău. Dar să vorbim acum despre o criză mi se pare prea mult. Înainte să vin eu, Roma n-a disputat niciodată două finale europene la rând. E inutil să ne plângem, trebuie să lucrăm", a comentat antrenorul romanilor.

Suporterii Romei n-au iertat: „Vrem respect, mergeți la muncă!"

Suporterii nu l-au iertat. Nici pe el, nici pe jucători. Mulți au coborât pe gazon la final și le-au cerut socoteală: „Vrem respect, mergeți la muncă!".  

5,5milioane de euro a dat Genoa în această vară ca să-l ia pe Radu Drăgușin de la Juventus. Românul are contract până-n 2027 și o cotă de piață cifrată la 8 milioane de euro pe transfermrkt.de

Citește și:

De ce românul care le-a învins pe Inter și Juventus nu va fi convocat de Edi Iordănescu: „Sub nicio formă”

Vești bune pentru Ianis Hagi! Titular cu Celta Vigo, lăudat de Marca și Mundo Deportivo: „De la mai puțin la mai mult”

Exod la încă un club din Superligă: 7 jucători sunt OUT » Rapid, U și CFR Cluj luptă pentru mijlocașul rămas liber

Se pregătește o decizie epocală » FIFA este tentată să aprobe modificarea, fanii se revoltă!


Comentarii (1)
VanBasten
VanBasten  •  29 Septembrie 2023, 12:35

Voi nu v-ati plictisit de propriile clisee?! "Ziarele apărute astăzi în Penisulă sunt la picioarele lui.". Nu mai evoluati si voi de la clasicul "Are Italia/Turcia/Kazahstan" la picioare?!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează