INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Ianuarie, lună de coșmar pentru Real Madrid » 6 momente dureroase pentru campioana Spaniei în acest început de an

Karim Benzema, unul dintre căpitanii lui Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages +10   FOTO
Karim Benzema, unul dintre căpitanii lui Real Madrid // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat duminica, 31 ianuarie 2021 10:45 / Actualizat duminica, 31 ianuarie 2021 11:42

Real Madrid a avut parte de o lună de coșmar, în care a fost eliminată din Cupa Spaniei, a pierdut Supercupa, a cedat doi jucători importanți și a pierdut teren în lupta la titlu.

Luna ianuarie a fost una pe care madrilenii vor dori să o uite cât mai curând. „Albii” au trecut prin 6 momente fie umilitoare, fie dureroase în acest început de an. Acestea sunt prezentate de Marca:

1. Șansele la titlu ale lui Real Madrid s-au diminuat serios

Real Madrid a jucat 4 meciuri în La Liga în luna ianuarie. A câștigat două, 2-0 cu Celta Vigo și 4-1 cu Alaves, a scos un egal (0-0 cu Osasuna) și a pierdut cu Levante, 1-2. Din acest motiv, „albii” au rămas la 7 puncte în spatele liderului Atletico Madrid, care are și două meciuri în minus. Așadar, dacă rojiblancos își vor câștiga meciurile restante, se vor distanța la 13 puncte de rivala din oraș!

Clasament La Liga

2. Eliminare rușinoasă din Cupa Spaniei

Luna ianuarie a adus pentru Real Madrid și o eliminare umilitoare din Cupa Regelui. Campioana Spaniei a pierdut cu Alcoyano, echipă de liga a treia, scor 2-1 după 120 de minute de joc! Mai mult, Alcoyano a marcat golul decisiv în inferioritate numerică.

3. Luka Jovic și Martin Odegaard au plecat

Nemulțumiți de minutele jucate în acest sezon, tinerii Luka Jovic (23 de ani) și Martin Odegaard (22) au cerut să plece. Atacantul sârb a semnat cu Eintracht Frankfurt, iar mijlocașul norvegian cu Arsenal. Ambii au plecat sub formă de împrumut, fără opțiune de cumpărare. 

În 105 minute jucate în Bundesliga, Jovic a marcat deja de 3 ori, mai mult decât a făcut-o în aproape 2 ani la Real Madrid!

4. Sergio Ramos, aproape să plece de la Real Madrid

Este foarte probabil ca Sergio Ramos, căpitanul și simbolul lui Real Madrid, să părăsească echipa blanco în vară. Lui Sergio Ramos îi expiră contractul în vară, iar cele două părți nu au ajuns la un acord pentru prelungirea înțelegerii. Ramos vrea mai mulți bani, Real Madrid nu îi poate oferi, iar presa din Spania anunță că ruptura este ireconciliabilă.

5. Real Madrid a pierdut și Supercupa Spaniei

Real Madrid a pierdut nu doar Cupa Spaniei în ianuarie, cât și șansa de a cuceri Supercupa. Madrilenii au fost învinși în semifinalele Supercupei de Athletic Bilbao, scor 2-1, iar bascii au cucerit trofeul, după ce au învins-o pe Barcelona în finală, scor 3-2.

6. Delegația lui Real Madrid a rămas blocată pe aeroport

La începutul lunii, ninsorile abundente din Spania i-au blocat pe madrileni pe aeroport, înainte de zborul către Pamplona, acolo unde aveau să înfrunte Osasuna. Delegația lui Real Madrid a așteptat ore bune pe aeroport înainte să poată decola, apoi a jucat cu Osasuna pe un teren impracticabil, iar rezultatul a fost 0-0.

8 meciuria pierdut Real Madrid în acest sezon, deja mai multe decât stagiunea trecută (7). În plus, madrilenii mai au de jucat minimum 20 de meciuri în acest sezon (ar putea fi 25, în funcție de parcursul în Liga Campionilor)

VIDEO. Cum a fost eliminată Real Madrid din Cupa Spaniei

Citește mai multe știri din La Liga:

Real Madrid, șocată de Levante pe teren propriu! Campioana pierde teren în lupta la titlu

Ronald Koeman surprinde înainte de meciul cu Athletic Bilbao: „Barcelona nu are șanse să câștige vreun trofeu”

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează