INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

Incredibil! Inter a refuzat o ofertă de peste o sută de milioane de euro pentru Lukaku

Foto: Getty Images
Foto: Getty Images

Articol de - Publicat joi, 29 iulie 2021 13:38 / Actualizat joi, 29 iulie 2021 14:15

Inter nu acceptă nici 130 de milioane de euro pentru Lukaku, iar atacantul belgian vrea să rămână la campioană, în ciuda salariului de 10 milioane oferit de londonezi.

Chelsea l-a adus în Anglia în 2011 și acum vrea să-l recupereze după un deceniu. Face presing la Inter și la atacant, dar belgianul nu e dispus să plece din Milano, nici clubul să îl vândă. 

Gazzetta dello Sport scrie astăzi despre oferta colosală de 130 de milioane de euro făcută nerazzurrilor, în încercarea disperată de a găsi un vârf. Refuzată de Dortmund și pentru Haaland, campioana Europei a încasat același răspuns negativ și de la italieni.

Romelu Lukaku nu se mai simte atras de Premier

Cotidianul roz a dezvăluit și motivele pentru care Romelu nu are de ce să plece. E extrem de recunoscător clubului care l-a adus de la Manchester United acum doi ani și l-a salvat din coșmarul numit Man United, redându-i apetitul de a marca pe bandă rulantă și fericirea în vestiar. Iar al doilea, belgianul nu se simte atras deloc de un viitor în Premier.

64de goluri în 95 de meciuri a reușit Lukaku la Inter, la Chelsea nu a marcat deloc în în nouă partide. Este evaluat la 100 de milioane de euro pe transfermarkt.de

Romelu Lukaku ar fi avut 2,5 milioane în plus la salariu

„Nu are o motivație sportivă deosebită de a visa la un titlu și în Anglia. Diferența de contract nu e mare în acest moment, 7,5 milioane are acum la nerazzurri plus bonusuri, față de cele 10 milioane de euro, cât îi oferă cei ce la Chelsea net pe sezon", a scris Gazzetta dello Sport. În plus, îi convine și noul antrenor, Simone Inzaghi, după ce Antonio Conte l-a reinventat.

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Salvatorul Florin Niță! Evoluție excelentă în meciul cu Rapid Viena » Cum au reacționat coechipierii săi după calificare

Incidente uluitoare în Danemarca » Un antrenor e acuzat că îi lovește și îi „terorizează mental” pe jucători!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
zagna
zagna  •  29 Iulie 2021, 15:24

Este o palma pentru PL, inseamna ca nu a jucat cu placere la MU. Si nu este primul jucator care are aceasta optiune,

Vezi toate comentariile (1)
Comentează