INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Fabrizio Romano anunță un transfer-bombă: internaționalul român merge în Premier League!

Ionuț Radu, al doilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images
Ionuț Radu, al doilea de la stânga la dreapta // foto: Imago Images

Articol de - Publicat marti, 25 iulie 2023 15:12 / Actualizat marti, 25 iulie 2023 18:47

Portarul român Ionuț Radu (26 de ani) merge sub formă de împrumut la Bournemouth, care are opțiune de a-l cumpăra cu 8 milioane de euro la sfârșitul stagiunii 2023-2024. Mâine, fostul goalkeeper al lui Inter va efectua vizita medicală și va semna contractul.

Lucrurile au avansat repede pentru Ionuț Radu. Lăsat la Milano de Inter, care a plecat în turneu în Japonia cu alte două rezerve de portar, Stankovic și Di Gennaro, internaționalul român și-a găsit echipă în Premier League. 

Va pleca, la fel cum s-a întâmplat cu Parma, Cremonese și Auxerre, sub formă de împrumut pentru un sezon la Bournemouth, care va avea și drept de cumpărare în vara anului 2024. Anunțul a fost făcut de jurnalistul specializat în mercato, Fabrizio Romano.

Stupoare după ce David Popovici nu a prins podiumul la 200 metri liber: „E incredibil ce s-a întâmplat cu el în ultimii metri”
CM DE NATAȚIE
Stupoare după ce David Popovici nu a prins podiumul la 200 metri liber: „E incredibil ce s-a întâmplat cu el în ultimii metri”

Ionuț Radu, la Bournemouth. Va fi rezerva brazilianului Neto!

Vizita medicală a fost programată pentru mâine, când Radu va semna și contractul cu echipa clasată în campionatul trecut pe locul 15. Mai rămâne de aflat cum se va împărți între Inter și Bournemouth plata salariului de 1,8 milioane de euro. Radu va fi al patrulea portar din lotul lui Andoni Iraola. 

În sezonul trecut, au apărat brazilianul Neto, care e și căpitanul "cireșelor", și irlandezul Mark Travers, a treia variantă între buturile roș-negrilor fiind alt irlandez, Darren Randolph. 

„Această nouă variantă apărută pe agenda clubului e oarecum surprinzătoare, Bournemouth neavând nevoie de un portar", a scris agenția Sport Witness.

3 amicale până la startul Premier League

Până la debutul Premier League contra lui West Ham, noua formație a lui Radu mai are de susținut trei amicale, cu Southampton, Atalanta și Lorient, singurul test jucat în presezon fiiind un 0-1 cu Maccabi Tel Aviv. 

Ionuț Radu mai are contract cu Inter până în iunie 2025 și sunt șanse mari să se producă o despărțire definitivă pe 30 iunie 2024.

70de milioane de euro a cheltuit Bournemouth în mercato pentru achiziții: Hamed Junior Traore (25,62 milioane), Milos Kerkez (17,87 milioane), Romain Favre (15 milioane) și Justin Kluivert (11,2 milioane)

Mai multe știri din fotbalul internațional: 

FCSB, ești obligată să te califici! GSP a urmărit-o pe CSKA 1948 Sofia și are 5 concluzii

Ianis Hagi l-a impresionat la pregătiri pe managerul lui Rangers: „Va atrage atenția altor cluburi ori va crește concurența”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (5)
Heiheiargesul1987
Heiheiargesul1987  •  25 Iulie 2023, 17:05

Au dat de naiba..

nicto
nicto  •  25 Iulie 2023, 16:32
Postat de kyil pe 25 Iulie 2023, 15:54

Deci știm prima retrogradata din Premier League????

kiron al vostru stie... ca altfel nu il aducea pe dica...

brentford
brentford  •  25 Iulie 2023, 16:01

Ultimul tren pentru a evolua la cel mai inalt nivel. O echipa mica in cel mai puternic campionat din lume.

Vezi toate comentariile (5)
Comentează