INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FC BARCELONA

Barcelona, aproape de a transfera jucătorul dorit și de rivala Real Madrid: „Deco și Mateu Alemany încearcă să pună la punct toate detaliile”

Arda Guler (stânga), aproape de transferul la FC Barcelona. 
Foto: Imago
Arda Guler (stânga), aproape de transferul la FC Barcelona. Foto: Imago

Articol de - Publicat vineri, 30 iunie 2023 08:48 / Actualizat vineri, 30 iunie 2023 11:50

Președintele celor de la FC Barcelona, Joan Laporta (61 de ani), a anunțat că trupa de pe Camp Nou încearcă să finalizeze, cât mai repede posibil, transferul lui Arda Guler (18 ani, mijlocaș ofensiv), fotbalist legitimat la Fenerbahce. De Arda Guler s-a interesat și marea rivală a Barcelonei, Real Madrid. 

Oficialul catalanilor a spus că Deco, scouter al Barcelonei și fost jucător al catalanilor, și Mateu Alemany, directorul sportiv al campioanei Spaniei, au fost în aceste zile la Istanbul, pentru a-l urmări îndeaproape pe Arda Guler. 

Arabii continuă mutările tari pe piața transferurilor » Saudiții aduc un campion în Serie A și un câștigător al Ligii Campionilor
ARABIA SAUDITĂ
Arabii continuă mutările tari pe piața transferurilor » Saudiții aduc un campion în Serie A și un câștigător al Ligii Campionilor

Joan Laporta anunță că FC Barcelona încearcă să finalizeze transferul lui Arda Guler: „Deco a fost la Istanbul”

„Deco a fost la Istanbul și l-a urmărit pe Arda Guler, despre care a spus că este un jucător foarte bun. Încercăm să finalizăm transferul lui cât mai repede posibil. 

La Liga ne permite să facem transferuri pentru sezonul următor. Arda Guler a stârnit și interesul unor echipe din Premier League, iar Deco și Mateu Alemany încearcă să pună la punct toate detaliile”, a declarat Joan Laporta, potrivit cotidianului spaniol Marca. 

Crescut de Genclerbirligi, Arda Guler a ajuns la Fenerbahce în februarie 2019, când a început să joace, pe rând, la echipele U16 și U19 ale gigantului din Istanbul. 

A debutat în tricoul echipei mari al lui Fenerbahce în august 2021, într-un meci cu Antalyaspor. A bifat numai 3 minute, dar a reușit să dea o pasă de gol. 

A adunat, în total, 51 de meciuri în tricoul lui Fenerbahce, a marcat 9 goluri și a pasat decisiv în 12 rânduri. A câștigat Cupa Turciei cu Fenerbahce, în acest sezon. 

Arda Guler are și 4 selecții în naționala de seniori a turcilor, în tricoul căreia a dat o pasă de gol. 

Citește și: 

3 naționale importante prăbușite la Euro U21: „Horror! Rușine! Dezastru, faliment! Am jucat ca pensionarii”

Ilkay Gundogan, declarații de senzație: „Hagi a fost favoritul meu în copilărie”. A ajuns și el la Barcelona!

Comeback neașteptat! Cristi Balaj semnează și va fi noul președinte al clubului din Superliga

Știm finala barajului de Conference League » Când și unde se va disputa


Comentarii (1)
arnautull
arnautull  •  30 Iunie 2023, 13:41

hahaha, dorit si de rivala! pai aia la ora actuala au doi-trei brazilieni de 16-17 ani la ei in curte de valoarea turcului

Vezi toate comentariile (1)
Comentează