INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY

A plătit 49 de milioane de euro pentru el, iar acum îl împrumută în Premier League » Unde va evolua pariul lui Guardiola

Kalvin Phillips, sursa: Getty Images
Kalvin Phillips, sursa: Getty Images

Articol de - Publicat luni, 22 ianuarie 2024 15:47 / Actualizat luni, 22 ianuarie 2024 16:10

Manchester City a plătit 49 de milioane de euro pe Kalvin Phillips (28 de ani) în vara lui 2022, dar Pep Guardiola l-a titularizat doar de 6 ori pe „închizătorul” adus de la Leeds United, iar acum îl va împrumuta în Premier League.

Conform jurnalistului Alan Nixon, Manchester City a ajuns la un acord cu West Ham pentru împrumutul lui Phillips, iar jucătorul va evolua pentru „Ciocănari” până la finalul sezonului.

Un președinte din Superligă, atac la Rotaru și Varga: „Ați învins minciunile și falsul! Doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși”
ATAC
Un președinte din Superligă, atac la Rotaru și Varga: „Ați învins minciunile și falsul! Doi privați, nesprijiniți de partide, bat echipele unor interpuși”

Kalvin Phillips, împrumutat de Manchester City la West Ham

Mijlocașul de 28 de ani a fost dorit de David Moyes, managerul lui West Ham. Formația de pe locul 6 din Premier League îi va plăti salariul jucătorului, fără să aibă opțiune de transfer definitiv. Așadar, jucătorul va reveni sub comanda lui Pep Guardiola la finalul acestui sezon.

Trecerea la West Ham ar putea reprezenta un restart în cariera lui Kalvin Phillips. Jucătorul are șansa de a evolua mai mult sub comanda lui David Moyes, mai ales într-o echipă cu pretenții, care are șanse mari de a prinde un loc de cupe europene.

Kalvin Phillips, cea mai mare „țeapă” luată de Guardiola

Kalvin Phillips se profilează drept cel mai mare eșec înregistrat de Manchester City pe piața transferurilor, în era „Pep Guardiola”. Campioana Angliei l-a achiziționat pe mijlocașul defensiv în vara lui 2022, contra sumei de 49 de milioane de euro, de la Leeds United.

Însă managerul Pep Guardiola nu l-a titularizat decât de 6 ori în 18 luni! Altfel spus, clubul a plătit în jurul a 8 milioane de euro pentru fiecare apariție a jucătorului de 28 de ani în primul unsprezece. Mai mult, Manchester City a pierdut jumătate dintre aceste meciuri!

În vară s-a pus problema unui transfer, dar în cele din urmă, Kalvin a rămas, cu speranța că va primi mai multe șanse. Degeaba. În fața lui Rodri n-a avut chiar niciuna. Iar acum a vrut neapărat să plece, pentru a evolua cât mai mult, în perspectiva Euro 2024 din vară.

Citește și alte știri in fotbalul internațional:

Vinicius Junior nu are nicio îndoială: „A fost un supergol. Așa o făceam deseori și pe Copacabana!”

Accidentarea lui Salah e mai gravă decât se estima inițial » Egiptenii încă îl așteaptă în Cupa Africii!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează
Close