INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PREMIER LEAGUE

Benzema, refuzat de un gigant din Premier League » Karim mai are două șanse să scape din Arabia Saudită

Karim Benzema/ foto Imago Images
Karim Benzema/ foto Imago Images

Articol de - Publicat joi, 25 ianuarie 2024 08:58 / Actualizat joi, 25 ianuarie 2024 10:29

Karim Benzema (36 de ani), atacantul lui Al Ittihad, vrea să plece din Arabia Saudită. A fost propus la Manchester United, însă echipa din Premier League a refuzat să negocieze pentru francez.

Motivul? Benzema are 100 de milioane de euro salariu, anual, iar lui United i-ar fi imposibil să plătească măcar o sumă apropiată, din cauză că ar încălca fair-play-ul financiar, potrivit The Sun.

Un nou preț pentru Compagno. Cât cere acum Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB
FCSB
Un nou preț pentru Compagno. Cât cere acum Gigi Becali pentru atacantul de la FCSB

Manchester United nu-l vrea pe Karim Benzema

United l-a refuzat pe Benzema, deși are un singur atacant valid în lot, pe Rajmus Hojlund. Anthony Martial a suferit o accidentare gravă, a fost operat și lipsește aproximativ 10 săptămâni, potrivit sursei menționate.

United are al treilea cel mai slab atac din Premier League, cu 24 de goluri marcate în 21 de meciuri jucate. Doar Sheffield, 17, și Crystal Palace, 22, au mai puține goluri înscrise decât „diavolii”.

Karim Benzema mai are două șanse să scape din Arabia Saudită

Benzema vrea cu orice preț să plece din Arabia Saudită după doar 6 luni și a cerut oficial să fie lăsat să plece. După ce varianta Manchester United a picat, el ar mai avea două șanse să se întoarcă în Europa.

Ar fi pe lista lui Chelsea pentru un transfer în Premier League și pe lista lui Lyon pentru un împrumut. În cazul celei de-a doua variantă, Karim s-ar întoarce la echipa care l-a crescut, după 15 ani. În 2009 era vândut de francezi la Real Madrid, club la care a jucat 14 ani. 

Scandal cu Benzema la Al Ittihad

Benzema ar fi trebuit să revină la Jeddah pentru a merge alături de colegi în cantonamentul din Emiratele Arabe Unite, dar atacantul nu a apărut la reuniune. A dat vina pe ciclonul care s-a abătut asupra Insulele Mauritius, unde se afla jucătorul în vacanță cu familia.

A ajuns târziu în Arabia Saudită și antrenorul Marcelo Gallardo a refuzat să-l mai ia în stagiul de pregătire. Cvintuplul câștigător al Ligii Campionilor, 25 de trofee cucerite în total la Madrid, a rămas să se antreneze singur la Jeddah, în timp ce coechipierii erau la Dubai, la 1.700 de kilometri distanță.

VIDEO. Al Ittihad - Abha 4-2: Benzema a înscris de trei ori în poarta lui Tătărușanu

Citește și:

Două opinii tranșante în direct, după transferul lui Moldovan: „Sunt şanse mari să nu meargă la Euro. Edi are principii”
EURO 2024
Două opinii tranșante în direct, după transferul lui Moldovan: „Sunt şanse mari să nu meargă la Euro. Edi are principii”
Trei surprize mari la Cupa Africii, la finalul fazei grupelor » Cum arată optimile și tabloul până în finală
CUPA AFRICII
Trei surprize mari la Cupa Africii, la finalul fazei grupelor » Cum arată optimile și tabloul până în finală

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
gazistu
gazistu  •  25 Ianuarie 2024, 12:03

Acum stati acolo ... ca voi ati vrut in arabia... mirajul banilor v-o luat "mintile" .. acum stati acolo, ca aveti contract; Acum secii ar trebui sa va tina cu forta, sau sa renuntati la tot ce ati primit pana acum (sa dati salariile inapoi care le-ati incasat)... sa fi jucat pe gratis pana cum.. doar asa acceptam rezilierea; daca nu, ramai la club, incasezi salariul conform contractului, chiar daca nu joci. Peste 2-3 ani, cand expira intelegerea ai 40 de ani, NU TE MAI IA NIMENI!!! ASA va trebuie.. ati ales banii, ramaneti cu banii!!!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează