INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MERCATO

Oficial Lucas Hernandez o părăsește pe Bayern Munchen și a semnat cu PSG » Bavarezii au adus și ei un superfundaș

Lucas Hernandez e confirmat la PSG // Foto: Imago
Lucas Hernandez e confirmat la PSG // Foto: Imago

Articol de - Publicat duminica, 09 iulie 2023 16:04 / Actualizat duminica, 09 iulie 2023 16:51

Paris Saint-Germain tocmai a oficializat transferul lui Lucas Hernandez, 27 de ani, de la Bayern. Munchenezii i-au dat OK-ul după ce și-au asigurat serviciile lui Kim Min-Jae (26 de ani) de la Napoli.

PSG se grăbește. Tocmai a oficializat a șasea achiziției a acestei veri: Lucas Hernandez, de la Bayern Munchen. Prețul, 45 de milioane de euro, plus bonusuri de 3-5 milioane de euro. Contract, până-n 2028.

În plină ofensivă pentru Kane, Bayern Munchen o atacă pe Napoli din cauza lui Osimhen: „Prețul e în afara oricărei logici”
GERMANIA
În plină ofensivă pentru Kane, Bayern Munchen o atacă pe Napoli din cauza lui Osimhen: „Prețul e în afara oricărei logici”

PSG a așteptat ok-ul lui Bayern Munchen pentru Lucas Hernandez

Parizienii erau înțeleși de mai mult timp cu fundașul în vârstă de 27 ani, dar așteptau ok-ul campioanei Germaniei, care n-a vrut să-i dea drumul internaționalului francez până ce nu-și asigura acordul cu înlocuitorul său, Kim Min-Jae.

Kim, 26 de ani, a bătut și el palma cu Bayern tot pe o perioadă de 5 ani, iar la Munchen va câștiga în jurul a 7,5 milioane de euro net pe stagiune. Nemții n-au trebuit să negocieze cu Napoli, pur și simplu au achitat clauza de transfer stipulată în contractul său și cifrată la 50 de milioane de euro.

Bayern a trimis medicii în Coreea de Sud pentru Kim

În schimb, deoarece sud-coreeanul a trebuit să efectueze un stagiu militar de două săptămâni în țara lui natală, ei au trimis acolo o echipă medicală pentru a-l supune testelor obligatorii dinaintea semnării acordului. Ceea ce a întârziat și oficializarea transferului lui Lucas Hernandez la PSG.

Francezul a fost în 2019 cea mai scumpă achiziție din istoria lui Bayern, care l-a cumpărat de la Atletico în schimbul a 80 de milioane de euro. 

Însă, în 4 ani petrecuți în Bundesliga, el a bifat doar 104 apariții în tricoul roș-alb, confruntându-se cu mai multe accidentări serioase. Ultima, o ruptură de ligamente încrucișate, suferită la CM 2022, din Qatar, chiar în meciul de debut al Franței, cu Australia (4-0).

155,5milioane de euro a cheltuit PSG în această vară cu achizițiile, până acum!

Lucas Hernandez e a 6-a achiziție a lui PSG în această vară

Campion mondial cu naționala Cocoșului Galic, în 2018, Lucas Hernandez e a 6-a achiziție a parizienilor în acest mercato estival. Campioana Franței i-a mai adus pe Manuel Ugarte (Sporting), Hugo Ekitike (Reims), Kang-in Lee (Mallorca), Milan Skriniar (Inter) și Marco Asensio (Real Madrid).

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Juventus, exclusă din Europa pentru un sezon » Ce înțelegere au făcut bianconerii cu UEFA

Fanii lui Newcastle, impresionați de gestul lui Trippier față de Tonali: „De aceea e căpitan. S-a comportat exemplar”

A luat parte la un moment istoric în fotbalul românesc, acum lucrează pe TIR în Germania: „Patronii sunt foarte faini! Mai stau un an și mă întorc acasă”

„Traduceri avem?” » Cum se comportă „Hagi” Luțu la cursurile de director sportiv: „E disperat!”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează