INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  MANCHESTER CITY - ARSENAL 0-0

N-au avut milă de Haaland: „Nivel de liga a treia! Și nu doar astăzi”

Erling Haaland în Manchester City - Arsenal 0-0 // foto: Guliver/gettyimages +16   FOTO
Erling Haaland în Manchester City - Arsenal 0-0 // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 01 aprilie 2024 01:13 / Actualizat luni, 01 aprilie 2024 01:13

Erling Haaland (23 de ani) a avut o prestație de uitat în Manchester City - Arsenal 0-0: zero șuturi pe poartă, doar 7 pase reușite, o ratare jenantă. Roy Keane (52) și Micah Richards (35) nu l-au menajat pe atacantul norvegian.

  • Întoarcem fotbalul din Anglia pe toate fețele la Premier GSP, un show nou marca GSP.ro. Următoarea ediție: vineri, 5 aprilie, ora 14:00.

Erling Haaland nu reușește să repete performanțele senzaționale din primul lui sezon la Manchester City. Atacantul scandinav a avut prestații de uitat atât cu Liverpool, la 1-1 pe 10 martie, cât și duminică seara, contra celeilalte contracandidate la titlu, Arsenal.

Haaland a ieșit în evidență într-un singur moment în minutul 83, când a fost autorul unei ratări rarisime: lovitură de cap Gvardiol, Erling a urmărit balonul, dar a luftat din numai câțiva metri! Din mișcarea corpului, a părut că norvegianul a vrut să întoarcă mingea în fața porții.

Guardiola s-a repezit la el imediat după fluierul final » Taxat de comentator: „O face doar pentru camere, nu-i așa? Ce obositor e!”
Manchester City - Arsenal 0-0
Guardiola s-a repezit la el imediat după fluierul final » Taxat de comentator: „O face doar pentru camere, nu-i așa? Ce obositor e!”

VIDEO. Roy Keane și Richards n-au avut milă de Haaland după Manchester City - Arsenal

Roy Keane, între 1993 și 2006 jucător la Manchester United, și Micah Richards, trecut pe la Manchester City, amândoi experți ai televiziunii Sky Sports, nu l-au menajat pe Haaland.

„Nivelul jocului general al lui Haaland este atât de slab! Și nu doar astăzi. Să așeze mingea, la loviturile de cap și ce mai ține de jocul în fața porții este cel mai bun din lume.

Dar jocul lui general este atât de sărăcăcios. Și nu doar astăzi! Trebuie să-l îmbunătățească, pentru că este de nivelul ligii a treia!

Așa văd eu lucrurile. Jocul lui general trebuie să fie mai bun și va deveni în următorii câțiva ani. Este un atacant genial, fantastic, dar trebuie să-și îmbunătățească jocul general. Trebuie!”, a comentat Keane.

Richards, fost fundaș lateral, a identificat o problemă specifică la jocul lui Haaland, opinând că acesta nu protejează mingea atât de bine cât i-ar permite fizicul impunător.

„Când Manchester City degaja balonul, el nu-și folosea statura și puterea pentru a crea spațiu pentru colegi. Au jucători de calitate, Foden, De Bruyne, Bernardo Silva, astfel că Haaland va fi mereu servit.

Am văzut-o sezonul trecut, a înscris și în stagiunea actuală multe goluri, dar ne gândim mereu cum pot deveni mai buni jucătorii, cum pot trece la următorul nivel. Cred că poate lucra la modul în care protejează mingea”, a spus Richards.

18 goluria înscris Haaland în 24 de apariții în Premier League 2023/2024

Mai multe știri din Premier League:

Protest SUPRIMAT la derby-ul din Premier League: „Încetați să ne exploatați” » Șeicii ar fi ordonat scoaterea mesajului
MAN. CITY - ARSENAL
Protest SUPRIMAT la derby-ul din Premier League: „Încetați să ne exploatați” » Șeicii ar fi ordonat scoaterea mesajului
Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român
Tottenham
Imaginea publicată de Tottenham cu Radu Drăgușin după succesul cu Luton » Cum a fost surprins stoperul român

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (1)
cronicaruldefotbal
cronicaruldefotbal  •  01 Aprilie 2024, 06:09

Ce sa zica si Roy Keane?! Un osar care a avut un conflict direct cu tatal lui Haland si caruia i-a incheiat cariera timpuriu. In rest doar coate in gura si talpi aplicate pe tibiile si genunchii adversarilor.

Vezi toate comentariile (1)
Comentează