INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PRELIMINARII EURO 2024

Mesajul lui Mircea Lucescu după calificarea României la Euro 2024: „Sunt mulțumit. Ne lipsea o astfel de performanță”

Fostul internațional Florin Prunea (55 de ani) a declarat că l-ar vedea pe Mircea Lucescu (78 de ani) antrenând Dinamo.
Fostul internațional Florin Prunea (55 de ani) a declarat că l-ar vedea pe Mircea Lucescu (78 de ani) antrenând Dinamo.

Articol de - Publicat luni, 20 noiembrie 2023 14:08 / Actualizat luni, 20 noiembrie 2023 14:20

Intervievat de Tuttosport, Mircea Lucescu (78 de ani) s-a declarat satisfăcut de victoria cu Israel care ne-a dus la turneul final din Germania: „Calitatea nu ne lipsește și fiul lui Hagi, care nu mai are acum probleme fizice, și-a demonstrat valoarea”.

Calificarea formației lui Edi Iordănescu la Euro 2024 a fost comentată și de Mircea Lucescu. Liber de contract după despărțirea de Dinamo Kiev, antrenorul român a declarat pentru cotidianul Tuttosport că nu s-a gândit la retragere și așteaptă oferte.

Întrebat dacă este mulțumit de performanța „tricolorilor", Il Luce a răspuns afirmativ: „Da, ne lipsea un astfel de rezultat. Calitatea nu ne lipsește și fiul lui Hagi, ce nu mai are acum probleme fizice, și-a demonstrat valoarea. Păcat că nu a reușit și la Fiorentina. Veți vedea că această calificare va da un imbold emoțional și lui Pușcaș, Drăgușin și Marin, care vor reveni în top în campionatul italian".

Lucescu: „Este o partidă care poate deveni istorică!”

Lucescu a confirmat pentru ziarul din Torino că va ține cu Ucraina la meciul de diseară contra Italiei, decisiv pentru calificarea la Euro: „Nu e o chestiune de suporter, ci de statistici. Naționala de acum a Ucrainei e compusă din jucători pe care eu i-am antrenat, aducându-i sub comanda mea când erau foarte tineri. Știți câți am lansat la Shakntar și Dinamo Kiev. 

M-au invitat pentru acest meci pe care toată națiunea îl trăiește cu așteptări mari și o încărcătură deosebită. E o partidă care poate deveni istorică. E clar că războiul în curs face ca acest duel să fie și mai epică. Jucătorii vor aduce în teren suferințele și mândria întregii țări și chiar pentru acestea vor să reușească să se califice".

Nu m-am retras. Din păcate, în Ucraina nu mai există condiții pentru a lucra bine. Au fost atâția ani, dar acum lipsește și pragul minim de profesionism. Nu este vina nimănui, e doar din cauza războiul nenorocit - Mircea Lucescu, antrenor român

În echipa Ucrainei sunt câțiva jucători din campionatul intern și care se confruntă zilnic cu greutățile de a se antrena și a juca, dar marea majoritate activează în străinătate. Asta nu îndepărtează gândul tuturor la ceea ce se întâmplă pe front - Mircea Lucescu, antrenor român

Citește și

„Nu-l apucă vara la Genoa” » Impresarul lui Radu Drăgușin, contrazis din Italia: „Este exclusă o cedare în iarnă”
ROMANIA - ELVEȚIA
„Nu-l apucă vara la Genoa” » Impresarul lui Radu Drăgușin, contrazis din Italia: „Este exclusă o cedare în iarnă”
Despărțire emoționantă » Selecționerul a plâns înaintea ultimul său meci. Ce surpriză i-a făcut soția!
PRELIMINARII EURO 2024
Despărțire emoționantă » Selecționerul a plâns înaintea ultimul său meci. Ce surpriză i-a făcut soția!

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
Vali1951
Vali1951  •  20 Noiembrie 2023, 21:33

Mulțumiri pt activitatea dvs, domnule Lucescu!

Vezi toate comentariile (1)
Comentează