INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  FINALA CM FEMININ

SPANIA - ANGLIA 1-0 Și-a pierdut tatăl, dar i-au spus după finală: „Știu că m-ai urmărit în seara asta și ești mândru de mine”

Olga Carmona (foto: Guliver/Getty Images)
Olga Carmona (foto: Guliver/Getty Images)

Articol de - Publicat luni, 21 august 2023 08:38 / Actualizat luni, 21 august 2023 10:44

Tatăl căpitanului naționalei Spaniei, Olga Carmona, a decedat vineri, după o lungă suferință, însă familia și prietenii au decis să-i dea vestea abia după finala cu Anglia, pentru a se putea concentra asupra meciului. Ea a înscris golul victoriei ibericelor.

Olga Carmona fost eroina Spaniei în finala cu Anglia (1-1), de duminică, însă nu s-a putut bucura de titlul mondial decis de golul său. Imediat după meci, jucătoarea în vârstă de 23 de ani a primit vestea trecerii în neființă a tatălui ei.

Pep Guardiola vinde încă o vedetă în Arabia: „Contract până în 2026”
MERCATO
Pep Guardiola vinde încă o vedetă în Arabia: „Contract până în 2026”

Tatăl Olgăi Carmona a murit după o lungă suferință

„Transmitem sincere condoleanțe Olgăi și familiei ei într-un moment de cea mai profundă durere. Te iubim Olga, faci parte din istoria fotbalului spaniol”, se arată într-un comunicat al Federației spaniole (RFEF). 

Un purtător de cuvânt al forului iberic a declarat pentru agenția Reuters că tatăl jucătoarei a murit vineri, după o lungă suferință. 

Iar revista Relevo dezvăluie că familia și prietenii căpitanului Spaniei au decis să aștepte până după finală pentru a-i spune, astfel încât să se poată concentra pe cel mai important joc din viața ei.

Olga Carmona: „Mi-ai dat puterea să realizez ceva unic”

După golul din minutul 29, care avea să decidă noua campioană a lumii, Carmona și-a ridicat tricoul, lăsând astfel să se vadă cuvântul "Merchi", cu o mică inimă pe i. Era un omagiu adus mamei prietenei sale, de asemenea decedată. Apoi, pe "X", fostul Twitter, ea și-a luat rămas bun și de la părintele ei: „Știu că mi-ai dat puterea să realizez ceva unic. Știu că m-ai urmărit în seara asta și ești mândru de mine. Odihnește-te în pace, tată”.

22de selecții și 3 goluri a bifat Olga Carmona pentru naționala Spaniei. La Mondialul 2023 a înscris în semifinala cu Suedia (2-1) și în finala cu Anglia (1-0). Ambele au fost golurile victoriei

Citește și alte articole:

Spania, regina fotbalului feminin! „Furia Roja” a surclasat-o în finală pe Anglia
CM 2023 FEMININ
Spania, regina fotbalului feminin! „Furia Roja” a surclasat-o în finală pe Anglia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează