INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  TRANSFER

Omrani, prăbușire dramatică » Avea 20.000 de euro la FCSB, acum va câștiga o sumă infimă în liga a doua

Billel Omrani, în tricoul Petrolului împotriva Rapidului / Foto: Imago Images
Billel Omrani, în tricoul Petrolului împotriva Rapidului / Foto: Imago Images

Articol de - Publicat vineri, 23 februarie 2024 18:58 / Actualizat vineri, 23 februarie 2024 18:58

Presa poloneză anunță că Billel Omrani va semna cu Wisla Cracovia. Atacantul algerian s-a despărțit în urmă cu o lună de Petrolul.

Billel Omrani și-a găsit echipă. La o lună după ce și-a reziliat contractul cu Petrolul, atacantul în vârstă de 30 de ani este pe punctul de a semna cu Wisla Cracovia, din liga a doua poloneză.

Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t,  f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”
ROMÂNIA
Dezvăluiri la 30 de ani după coșmarul cu Suedia » Atenție, limbaj licențios! „«Prostul ăla de Balint m-a băgat în că**t, f***-l în gură să-l f**” + Discursul șocant de la final: „Proștii dracu', hai acasă!”

Potrivit publicației Sportowe Fakty, fostul jucător al lui CFR Cluj, FCSB și Petrolul este așteptat zilele acestea la Cracovia, pentru a-și pune semnătura pe un contract până-n vară.

Billel Omrani va câștiga 2.000 de euro pe lună la Wisla Cracovia

Ziarul amintit scrie că transferul lui Omrani se va face în baza „unor termeni foarte favorabili pentru club". Dornic să-și relanseze cariera după experiențele nereușite din Superliga, la FCSB și Petrolul, internaționalul algerian ar fi acceptat un salariu lunar extrem de mic, cifrat la doar 2.000 de euro lunar.

„Este o sumă foarte modestă, însă va depinde mult de jucător. Contractul va include bonusuri care pot crește semnificativ salariul.

Trebuie doar să joace, să marcheze și ideal ar fi să o ajute pe Wisla să promoveze în Ekstraklasa. În acest caz, ambele părți ar fi mulțumite", scrie Sportowe Fakty.

Billel Omrani lua de 10 ori mai mult la FCSB, de la Gigi Becali

O cădere dramatică, dacă ținem cont de cât câștiga în perioada FCSB. Billel Omrani a evoluat un an pentru roș-albaștri, din septembrie 2022 până-n septembrie 2023, timp în care, potrivit patronului Gigi Becali, atacantul era plătit cu 20.000 de euro pe lună!

La Petrolul, pentru care n-a evoluat decât în prima jumătate a stagiunii în curs, el ar fi fost plătit din prime și eventuale bonusuri. Iar dacă ar fi devenit un jucător de bază, urma să primească un salariu de 10.000 de euro lunar. N-a fost însă cazul.

VIDEO. Billel Omrani, primul mesaj pentru suporterii celor de la Petrolul Ploiești

Match Quiz CFR Cluj - Dinamo

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe meciul CFR Cluj - Dinamo și câștigă premiile puse în joc!

Mai puteți citi:

Alex Ioniță pleacă de la Rapid » Clubul din străinătate care-l transferă și toate detaliile contractului

Bombardați de probleme! Edgar Ie este gata să fie titular, de voie, de nevoie

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  23 Februarie 2024, 20:21

Tzeapa lui GeeGee.

valentindragobete
valentindragobete  •  23 Februarie 2024, 19:32

Oare pe cine crede "scriitorul" botezatu că interesează un astfel de subiect ?

Vezi toate comentariile (2)
Comentează