INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ANGLIA

Atac devastator după United - City: „Un escroc total! Să ne amintim ce i-a făcut lui Cristiano”

Ten Hag, în dreapta, în derby-ul orașului Manchester // foto: Guliver/gettyimages
Ten Hag, în dreapta, în derby-ul orașului Manchester // foto: Guliver/gettyimages

Articol de - Publicat luni, 30 octombrie 2023 18:36 / Actualizat luni, 30 octombrie 2023 18:51

Jurnalistul britanic Piers Morgan, apropiat al lui Cristiano Ronaldo, a lansat un atac dur la adresa lui Erik ten Hag, antrenorul lui Manchester United, după ce „diavolii roșii” au fost umiliți pe teren propriu de rivala locală Manchester City, 0-3.

Manchester United are un început de sezon mult sub așteptări. „Diavolii” pregătiți de Erik ten Hag au câștigat doar 5 dintre ultimele 10 meciuri, cel mai recent duel consemnând un eșec extrem de usturător, 0-3 cu rivala Manchester City.

Imediat după derby-ul Manchesterului, Piers Morgan, un inamic declarat al lui Ten Hag în contextul în care antrenorul olandez a fost „la cuțite” cu portughezul Cristiano Ronaldo, a reacționat pe contul de Twitter cu un mesaj care a trecut de 80.000 de aprecieri.

Revoluție la clubul din Liga 2: au reinstalat antrenorul-senzație și au numit un nou președinte
DECIZII
Revoluție la clubul din Liga 2: au reinstalat antrenorul-senzație și au numit un nou președinte

Piers Morgan, atac devastator la adresa lui Ten Hag: „Un escroc total!”

„Acum că Manchester United a fost umilită de City pe teren propriu, să ne amintim cum Erik ten Hag l-a împins pe Cristiano pe ușa din dos și a spus că nu îi pasă. 

Același Cristiano a înscris 43 de goluri pentru echipa de club și națională în acest an. Tipul ăsta este un escroc total”, a scris jurnalistul.

Morgan a făcut o trimitere la conflictul iscat între Cristiano Ronaldo și Erik ten Hag, care a avut ca finalitate plecarea portughezului de la Manchester United.

Ronaldo a plecat de la United în noiembrie 2022, la doar 4 luni după ce Ten Hag preluase echipa. Sub comanda olandezului, Cristiano nu avea statutul de titular, fiind iritat de tratamentul la care-l supunea antrenorul.

Sezonul trecut, Manchester United a ocupat locul 3 în Premier League și a pierdut finala Cupei Angliei, 1-2 cu Manchester City. În această stagiune, formația de pe Old Trafford este a opta în campionatul englez, cu numai 15 puncte obținute în 10 etape.

Tot din fotbalul internațional:

Reacția lui Erling Haaland, după ce fanii lui Manchester United i-au adus aminte cine i-a rupt piciorul tatălui său

Ajunsă pe ultimul loc în Eredivisie, Ajax și-a prezentat noul antrenor

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (2)
Joe2022
Joe2022  •  30 Octombrie 2023, 22:31

Un antrenor slab și îngâmfat! Afară de la United!

81mada
81mada  •  30 Octombrie 2023, 22:22

Ia facut un bine lui Ronaldo…

Vezi toate comentariile (2)
Comentează