INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  PAOK

Răzvan Lucescu face o comparație între sfertul cu PAOK și cel cu Rapid: „E la alt nivel”

Articol de GSP - Publicat vineri, 18 martie 2022 16:52 / Actualizat vineri, 18 martie 2022 17:36

Calificat în „sferturile” Conference League, cu PAOK Salonic, Răzvan Lucescu a făcut o comparație cu precedentul „sfert”, cel de Cupa UEFA, pentru care s-a calificat cu Rapid București în 2006. 

  • Răzvan Lucescu a antrenat-o pe Rapid în cel mai bun sezon european al clubului.
  • În 2006, echipa care-i avea pe teren pe Marius Măldărășanu, Mugurel Buga sau Daniel Niculae a ajuns în sferturile de finală ale Cupei UEFA, acolo unde a fost eliminată după două egaluri cu FCSB (1-1 acasă, 0-0 deplasare);
  • Interesant este că Rapid a întâlnit și PAOK în acea campanie, în grupe, pe care a învins-o cu 1-0, după un gol din lovitură liberă al lui Măldărășanu.
Războiul din Ucraina » Ucraina a acceptat să folosească un soft avansat de inteligență artificială, care e ilegal în Marea Britanie! La ce folosește
RĂZBOI
Războiul din Ucraina » Ucraina a acceptat să folosească un soft avansat de inteligență artificială, care e ilegal în Marea Britanie! La ce folosește

Răzvan Lucescu: „Campionatul Greciei este peste cel al României”

„Sigur că-mi amintesc acel an. A fost unul dintre primele mele sezoane ca antrenor într-o competiție europeană. 

PAOK este la un nivel mult mai ridicat decât era Rapid atunci, iar campionatul Greciei mai bun decât cel românesc. Sunt multe diferențe între performanța reușită de PAOK și aceea a Rapidului. 

Oricum, pentru mine, cel mai important moment într-o competiție intercluburi rămâne Liga Campionilor Asiei, cu Al Hilal”, a spus Lucescu jr.

PAOK Salonic o va înfrunta pe Olympique Marseille în sfertul de finală din Conference League. 

Răzvan Lucescu și Mitriță, în „sferturile” Conference League

Răzvan Lucescu și Alexandru Mitriță, singurii români rămași în Conference League, continuă parcursul excelent.

Vicecampioana Greciei a început perfect deplasarea din Belgia. Jose Crespo a deschis scorul în minutul 20, cu doar al doilea gol în tricoul lui PAOK. Gazdele au presat în finalul primei părți și au egalat prin Laurent Depoitre, fostul fotbalist al lui Porto sau Huddersfield.

Răzvan Lucescu a avut un ultim sfert de oră liniștit, după reușita brazilianului Douglas Augusto. Mitriță a fost introdus în minutul 85, când calificarea era rezolvată.

Citește și:

Cum au fost văzuți românii în Galatasaray - Barcelona: „Cicâldău n-a putut organiza rețeaua de pase la mijloc. Trebuia scos mai devreme”

Jose Mourinho „tună” înainte de Derby della Capitale: „Noi am jucat în Conference League, în timp ce Lazio și Sarri au stat acasă și au fumat”

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni

FCSB se transformă total » Planul lui Becali pentru Liga Campionilor conține și „opțiunea interzisă, din umbră”


Comentarii (7)
supereduardo10
supereduardo10  •  20 Martie 2022, 20:03

Razvanele confuzi ligile si echipele :)) Ii batea Rapidu pe PAOK ul actual de le sarea capacele cu tine sau fara tine antrenor :)) Cum dr sa compri itertoto cu cupa UEFA e ca si cum ai compara LC cu Europa Ligue :))

tristan
tristan  •  19 Martie 2022, 21:36

Toate campionatele din Balcani sunt slabe sau foarte slabe.PAOK e de nivelul.CFR ului ,deci daca te uiți la performantele fiecăreia in ultimii 5 din Europa,CFR e peste PAOK

nicolaedobrin
nicolaedobrin  •  18 Martie 2022, 18:51
Postat de marius_r pe 18 Martie 2022, 17:44

Acest ‘pilos’ cum il numesti tu, a avut rezultate, e antrenor, stie sa isi puna echipa in teren! Fiecare in lumea asta are 2 parinti, care pot fi sau nu cunoscuti; el a avut ghinionul sa fie fiul unui foarte bun antrenor!

Dupa ce a dat cu masina beat peste fata aia si n-a facut o zi de puscarie, poate sa castige si 10 ligi ale campionilor, pentru mine tot un *** este.

Vezi toate comentariile (7)
Comentează