INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  STRANIERI

Cum a jucat Răzvan Marin împotriva echipei de care aparține » Notele primite în presa italiană

Răzvan Marin / Foto: GSP.ro
Răzvan Marin / Foto: GSP.ro

Articol de - Publicat duminica, 03 martie 2024 20:06 / Actualizat duminica, 03 martie 2024 20:09

Răzvan Marin (27 de ani) a fost integralist în Empoli – Cagliari, scor 0-1, din etapa a 27-a din Serie A. Românul nu a reușit să repete performanța din runda precedentă (două pase de gol în Sassuolo – Empoli, 2-3) împotriva echipei de la care este împrumutat și a fost considerat în presa din Italia unul dintre cei mai slabi jucători de pe teren.

Marin a primit nota 5 din partea site-ului Eurosport.it, care a caracterizat prestația internaționalului român succint: „Unul dintre cei mai buni săptămâna trecută împotriva lui Sassuolo, unul dintre cei mai slabi azi (n.r.-duminică)”.

România câștigă în Croația după un meci electrizant și e CALIFICATĂ la Europeanul din iarnă!
PRELIMINARII CE 2024
România câștigă în Croația după un meci electrizant și e CALIFICATĂ la Europeanul din iarnă!

Tuttomercatoweb i-a acordat lui Răzvan Marin doar nota 5,5, dar s-a exprimat mult mai blând la adresa unuia dintre jucătorii de bază ai României: „Cantitate și calitate, de data aceasta însă cu unele inexactități. La urma urmei, este uman să pierzi un pic de claritate atunci când alergi mult”.

Postul lui Răzvan Marin, schimbat de la un meci la altul

Spre deosebire de meciul cu Sassuolo, unde a fost printre cei mai buni jucători de pe teren, antrenorul Davide Nicola a ales să îl folosească pe Răzvan Marin pe postul de mijlocaș defensiv în locul celui de mijlocaș central.

Marin este obișnuit cu poziția de „închizător”, fiind al doilea post al lui ca frecvență a meciurilor disputate după cel de mijlocaș central. Totuși, fostul jucător al Farului a dat întotdeauna cel mai bun randament din poziția de mijlocaș central, care reprezintă postul său de bază.

3goluri în 52 de selecții a reușit Marin pentru echipa națională a României

În vârstă de 27 de ani, Răzvan Marin a strâns în Serie A 127 de meciuri, 5 goluri și 18 pase decisive pentru Empoli și Cagliari. Produs al Academiei Hagi, el mai are în CV-ul său echipe precum Ajax Amsterdam, Standard Liege sau Farul Constanța.

Cota de piață a lui Răzvan Marin s-a prăbușit. Românul a ajuns să valoreze, conform Transfermarkt, 2,5 milioane de euro. În iunie 2021 era evaluat de sursa citată la 15 milioane de euro.

Match Quiz Universitatea Craiova - Rapid

Te pricepi la Superligă? Plasează gratuit predicțiile tale pe Universitatea Craiova - Rapid și câștigă premiile puse în joc!

VIDEO Edward Iordănescu: „Nu o să fie ușor, dar și noi am terminat primii în preliminarii și neînvinși”

Citește și:

Nebunie la Atletico Madrid - Betis: portarul a intrat în istorie în nici 20 de minute! » Autogolul a fost doar începutul
ATLETICO MADRID - BETIS 2-1
Nebunie la Atletico Madrid - Betis: portarul a intrat în istorie în nici 20 de minute! » Autogolul a fost doar începutul
Și s-au făcut 13! FCSB profită de autogolul la play-off al Petrolului. Clasamentul actualizat în Superligă
FCSB - PETROLUL PLOIEȘTI 1-0
Și s-au făcut 13! FCSB profită de autogolul la play-off al Petrolului. Clasamentul actualizat în Superligă

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează