INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  ITALIA

VIDEO Răzvan Marin, gol și pasă de gol cu AS Roma! Evoluție excelentă a internaționalului român

Răzvan Marin FOTO Imago
Răzvan Marin FOTO Imago

Articol de GSP - Publicat duminica, 25 aprilie 2021 20:17 / Actualizat duminica, 25 aprilie 2021 21:05

Cagliari a învins-o pe AS Roma, scor 3-2, în runda 33 din Serie A, iar Răzvan Marin a înscris superb în poarta romanilor. Internaționalul român a oferit și o pasă de gol, la reușita lui Joao Pedro.

Vezi aici VIDEO cu golul și pasa de gol al lui Răzvan Marin

Răzvan Marin a fost trimis din nou în primul „11” de Leonardo Semplici, iar internaționalul român a înscris superb în minutul 57. Marin a interceptat pasa de la Giovanni Simeone și a șutat pentru 2-1 din afara careului.

Răzvan Marin a oferit și un assist în duelul cu AS Roma

Joao Pedro și-a trecut și el numele pe lista marcatorilor și a dus scorul la 3-1, din pasa lui Răzvan Marin. Astfel, internaționalul român se află la a doua partidă consecutivă în care înscrie și oferă un assist pentru Cagliari, după duelul cu Parma din urmă cu o săptămână. 

Scorul a fost deschis de Charalampos Lykogiannis, iar pentru AS Roma au marcat Carles Perez și Federico Fazio, în partida de pe Sardegna Arena din Cagliari.

Iată cifrele lui Marin, conform Sofascore

Răzvan Marin, gol și pasă de gol cu AS Roma! Evoluție excelentă a internaționalului român

Cagliari, victorie uriașă cu AS Roma

Cagliari a obținut o victorie uriașă și a ieșit din zona roșie a clasamentului. Trupa lui Răzvan Marin se află pe locul 17, la egalitate de puncte cu Torino și Bnevento. 

Citește și alte știri din fotbalul internațional:

Pep Guardiola, al 9-lea trofeu pe tărâm britanic

Știm prima echipă retrogadată din Ligue 1 » A fost umilită în deplasare și s-a întors în a doua divizie după 5 ani

Citește și:

Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
Superliga
Șoc la CFR Cluj! Ardelenii au primit interdicție la transferuri
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
Nationala
A apărut discursul lui Mourinho cu care i-a cucerit pe jucătorii Generației de Aur: „Două lucruri din inimă vă spun”
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”
Superliga
„Ți-am dat hârtie să pleci liber, du-te ACUM!” » Jucătorul de la FCSB l-a scos din minți pe Gigi Becali: „Sunt la cheremul tău?!”

Corvinul e în CORZI: dacă va juca în Europa, ar PIERDE dreptul de promovare în Superligă! » Cere dispensă din partea FRF: „Ar fi o aberație, să ne amâne!”

Pintilii l-a amendat pe Ngezana cu 200 de euro și nu i-a venit să creadă cu câți bani a apărut fotbalistul: „Du-te, mă, de aici!”


Comentarii (3)
adrian_hora
adrian_hora  •  26 Aprilie 2021, 11:23

unde a jucat s-a remarcat. la standard, chiar si la cagliari care este o echipa slaba pentru serie A. la ajax nu s-a vrut sa joace. nu au vrut sa ii ofere sansa sa fie in teren. asta e.

mihai1186
mihai1186  •  25 Aprilie 2021, 22:20

Marin este.un jucator bun, e greu in Seria.A chiar si la retogradare. Sigur la.anu va ajunge la o echipa de top 8 cel putin.

jean_valjean
jean_valjean  •  25 Aprilie 2021, 21:19

Pacat, nu intereseaza pe nimeni, nici un comm...el este in forma acolo, isi face treaba bine..continua sa fie perceput ca un fotbalist modestut, care nu poate urca prea mult in cariera, asta din cauza ca nu a reusit la Ajax si nu impresioneaza nici la nationala...Ptr Cagliari e bun, isi face treaba..

Vezi toate comentariile (3)
Comentează