INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Real Madrid renunță la atacantul de 63 de milioane de euro! Jucătorul merge în Bundesliga

Luka Jovic a marcat ultima dată 
cu Osasuna // foto: Guliver/gettyimages
Luka Jovic a marcat ultima dată cu Osasuna // foto: Guliver/gettyimages

Articol de GSP - Publicat miercuri, 13 ianuarie 2021 12:43 / Actualizat miercuri, 13 ianuarie 2021 13:15

Luka Jovic, 23 de ani, care a costat 63 de milioane de euro, va fi împrumutat de Real Madrid până la vară la Eintracht Frankfurt. N-a reușit să fie un backup pentru Karim Benzema, dezamăgindu-l pe antrenorul Zinedine Zidane.

Ce afacere proastă a încheiat Real cu Luka Jovic! Investiția de 63 de milioane de euro făcută în iulie 2019, prin cumpărarea de la Eintracht, unde impresionase în două stagiuni, nu s-a reflectat deloc în teren. Și Zidane s-a săturat să îl mai aștepte pe atacantul sârb de 23 de ani, adus ca un backup la Benzema. Madrilenii s-au decis să-l trimită înapoi, împrumut la Frankfurt până în vară!

Luka Jovic, pozitiv și des accidentat

„Mai trebuie să reglăm unele detalii, inclusiv vizita medicală, iar dacă totul va decurge bine se va întoarce în Bundesliga”, a confirmat și directorul sportiv Fredi Bobici înaintea partidei pierdute din Cupa Germaniei, 1-4 la Leveskusen.

Puțin utilizat de Zizou în acest sezon, cinci meciuri în toate competițiie (doar trei ca titular), și din cauza deselor accidentări și a problemelor cu respectarea restricțiilor impuse de pandemie (a fost infectat cu COVID-19 după un grătar cu prietenii), Jovici mai are contract cu campioana Spaniei până în 2025 și va merge să își dea restart în Germania.

Luka Jovic, amenințat cu închisoarea!

Și-a afara gazonului sârbul a provocat probleme. În aprilie, Luka a încălcat carantina, plecând din Spania pentru a participa la aniversarea logodnicei. Autoritățile din Belgrad l-au prins și chiar l-au amenințat cu dosar penal și luni de închisoare, dar a scăpat plătind o amendă de 30.000 de euro.

2 goluri și două pase decisivea reușit Luka Jovic în 1.014 minute bifate din 32 de apariții la Real în toate competițiile. N-a mai marcat din 9 februarie 2020, cu Osasuna

VIDEO. Prezentarea lui Luka Jovic la Real Madrid

Citește mai multe știri din fotbalul internațional:

Un club din Premier League e condus de o fostă actriță de filme pentru adulți! Soțul ei a pus-o în conducere

Manchester United, titlul 21 în 2021? Trupa lui Solskjær e lider în Premier League! Urmează șocul cu Liverpool

„Ori te laşi tu ca antrenor, ori îl dai afară pe Săpunaru!” » Reacție dură la vederea incidentului dintre Lobonț și căpitanul Rapidului

Campionul modest de la FCSB » Povestea unui fotbalist atipic din vestiarul roș-albastru: greu încercat în copilărie și salvat de soție + locuiește în zona blamată de bucureșteni


Comentarii (0)

Articolul nu are încă nici un comentariu. Fii primul care comentează!

Comentează