INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  SPANIA

Noi elogii pentru Luka Modric: „Nu arată ca un jucător de 39 de ani. Mi-este foarte greu să-l țin pe bancă!”

Luka Modric și piramida bucuriei madridiste / Foto: Imago
Luka Modric și piramida bucuriei madridiste / Foto: Imago

Articol de - Publicat luni, 26 februarie 2024 12:17 / Actualizat luni, 26 februarie 2024 14:05

Lui Luka Modric (38 de ani) i-au fost de ajuns șase minute ca să decidă victoria lui Real Madrid (1-0) contra lui Sevilla. „În fiecare zi, el arată exemplul pe care îl reprezintă pentru întreaga echipă. A marcat un gol grozav și s-a implicat foarte mult când a intrat pe teren”, l-a lăudat antrenorul liderului din LaLiga, Carlo Ancelotti.

Real Madrid s-a chinuit până a reușit să înfrângă rezistența aprigă a celor de la FC Sevilla (1-0), pe „Santiago Bernabeu".

Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică
SPANIA
Imagine brutală cu arbitra-asistent din La Liga » Umplută de sânge după o lovitură puternică

Duminică seară, a fost nevoie de intrarea lui Luka Modric pentru a rupe echilibrul pe tabelă. Introdus în minutul 75, în locul lui Nacho, decarul croat a marcat sclipitor în minutul 81 și a păstrat-o pe Real Madrid cu 8 puncte peste Barcelona.

Ancelotti: „Am sărbătorit golul lui Modric pentru că a meritat”

Inspirația lui Carlo Ancelotti, ce a apelat la fostul câștigător al „Balonului de Aur" 2018 în criza blanca de idei și de timp, a făcut diferența, dar mai ales execuția fostului vicecampion mondial.

„Am sărbătorit golul lui Luka pentru că a meritat. A marcat un gol grozav și a contribuit foarte mult atunci când a intrat pe teren.

Mi-este foarte greu să-l las pe bancă, dar în fiecare zi arată exemplul pe care îl reprezintă pentru întreaga echipă. Nu arată deloc ca un fotbalist de aproape 39 de ani".

35de milioane de euro a fost suma de transfer plătită de Real Madrid pentru a-l aduce de la Tottenham în iulie 2012

Modric nu mai marcase de zece săptămâni pentru Madrid!

Modric nu mai înscrisese pentru Real Madrid de 70 de zile, de la un 4-1 pe teren propriu cu Villarreal, în care mijlocașul croat a oferit și un assist.

Luka ar mai vrea să joace și după finalul acordului său cu gruparea din capitala Spaniei, scadent în vară, și a refuzat propunerea de a trece în staff-ul lui Ancelotti: „E la latitudinea lui ceea ce vrea să facă în sezonul următor și trebuie doar să așteptăm decizia sa”.

În acest sezon, Modric a jucat 1.476 de minute în toate competițiile, cu două goluri și șase assisturi, evoluând 15 meciuri ca titular.

El, Kroos și Nacho se află în aceeași situație. Clubul va avea timp să rezolve toate aceste probleme în următorii ani. luni. Gestionarea lor este foarte complicată și înțeleg perfect ce poate gândi Modric atunci când nu joacă, pentru că am trecut prin asta ca jucător.

Modric nu arată ca un fotbalist de 39 de ani", declară Don Carlo pentru cotidianul Marca.

39de goluri și 83 de pase decisive a reușit Modric în 517 meciuri disputate pentru Real Madrid. Luka are 24 de trofee cucerite în blanco în aproape 12 sezoane

Dacă se va hotărî să plece, Luka are deja o variantă unde să-și prelungească frumoasa carieră, fiind dorit de Dinamo Zagreb, pentru care a evoluat între 2003 și 2008, transferându-se apoi la Tottenham.

Va trebui să îi ridicăm un monument lui Luka Modric în ziua în care va decide să plece de la Real Madrid.

cotidianul Marca, într-un podcast Marca Daily

Citește și alte știri de fotbal internațional:

Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului
TURCIA
Răsturnare de situație în cazul lui Marius Șumudică: reacția antrenorului + comunicatul oficial al clubului
Managerii din Premier League fac lobby pentru o schimbare revoluționară: „Vrem fereastră de transfer pentru antrenori”
ANGLIA
Managerii din Premier League fac lobby pentru o schimbare revoluționară: „Vrem fereastră de transfer pentru antrenori”

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (2)
VanBasten2000
VanBasten2000  •  26 Februarie 2024, 13:46

"Clubul va avea timp să rezolve toate aceste probleme în următorii ani. luni." ani punct luni punct?!? E atat de grea limba romana, Scorpie?!

VanBasten2000
VanBasten2000  •  26 Februarie 2024, 13:43

Aveti din ce in ce mai multe greseli in articole. Voi chiar nu obisnuiti sa va recititi operele de arta?! E parte din meseria voastra. "Lui Luka Modric (38 de ani) a intrat i-au fost de ajuns șase minute..."

Vezi toate comentariile (2)
Comentează