INTERNATIONAL  »  CAMPIONATE  »  REAL MADRID

Real Madrid este în căutare de atacant » „Galacticii” au două variante

Fotbaliștii Realului, sărbătorind marcarea unui gol
foto: Imago
Fotbaliștii Realului, sărbătorind marcarea unui gol foto: Imago

Articol de - Publicat sambata, 14 octombrie 2023 10:33 / Actualizat sambata, 14 octombrie 2023 16:18

Real Madrid vrea să transfere un atacant. Florentino Perez are două nume pe listă: Sehrou Guirassy (27 de ani) și Victor Boniface (22 de ani).

Madrilenii s-au despărțit vara aceasta de Karim Benzema, golgheterul ultimelor sezoane. În acest moment, singurul vârf de careu de pe „Santiago Bernabeu” este Joselu. Florentino Perez s-a interesat de două variante din Bundesliga, anunță Fichajes.

Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu
ROMÂNIA - ANDORRA
Plecare de ultimă oră din lotul României! Ce a decis Edi Iordănescu

Real Madrid, cu ochii pe Sehrou Guirassy și Victor Boniface

Serhou Guirassy, atacantul lui Stuttgart, traversează cea mai bună formă a carierei. Fotbalistul din Guinea a marcat de 13 ori în primele 7 partide din Bundesliga, având o medie de aproape două goluri pe meci. 

În cel mai bun sezon al său de până acum, acesta puncta de 12 ori în 24 de partide. A reușit deja să își bată recordul, în doar 7 meciuri.

Nemții caută să-l vândă în iarnă cu aproximativ 35 de milioane de euro, pentru că vara viitoare va intra în vigoare o clauză din contract de „doar” 20 de milioane de euro. Ei l-au adus pe 9 milioane.

Victor Boniface, de la Bayer Leverkusen, este cel mai important marcator al echipei antrenate de Xabi Alonso. Nigerianul are 7 goluri în tot atâtea partide. Venirea tehnicianului spaniol pe banca „galacticilor” ar putea facilita transferul său la Real Madrid.

Jude Bellingham, golgheterul surpriză de la Real Madrid

Jude Bellingham a făcut pasul pe „Santiago Bernabeu” vara trecută, pentru 103 milioane de euro. Englezul a avut un început de sezon incredibil, total neașteptat: mijlocașul a marcat 10 goluri în 10 partide. Acesta are exact cifrele lui Cristiano Ronaldo, care ajungea la Madrid în urma cu 14 ani.

Ba mai mult, Bellingham a marcat pentru Real în momente cheie ale jocurilor, multe dintre golurile sale, fiind decisive. Fără reușitele mijlocașului, Real Madrid ar fi avut două puncte în Liga Campionilor (față de 6) și cu 8 mai puține în La Liga.

Citește și alte știri de actualitate:

FCSB face un nou transfer! Becali i-a găsit înlocuitor lui Compagno: „E precum Garita”
FCSB
FCSB face un nou transfer! Becali i-a găsit înlocuitor lui Compagno: „E precum Garita”
„Zburam cu avioane de armată, de cărat tancuri! Am avut contracte de jumătate de milion de dolari”. Experiență incredibilă pentru un sportiv român în Rusia
PRIETENII LUI OVIDIU
„Zburam cu avioane de armată, de cărat tancuri! Am avut contracte de jumătate de milion de dolari”. Experiență incredibilă pentru un sportiv român în Rusia

Ioan Andone s-a mutat în Spania » Comparația făcută de fostul antrenor: „Am 4 dormitoare. Știți cât plătesc pe curent?”

Imagini scandaloase! Zona Crepusculară la Arenele BNR, în centrul Bucureștiului » Jandarmii blochează accesul pentru un motiv incredibil: „Sunt «consensele» noastre”


Comentarii (1)
eterrna.terrra.nova
eterrna.terrra.nova  •  14 Octombrie 2023, 15:55

Nici unul nu e de Real si avem deja prea multi africsni

Vezi toate comentariile (1)
Comentează